Koşu için müzik önerisi

mstfa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar koşuda motivasyon verecek, kafa şişirmeyecek şarkılar önerir misiniz?
Not: Yabancı müzik olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Popüler yabancı pop şarkıları herkes bilir dinlemediysen önce onları dinle Radyo Fenomen yada N1'den dinleyebilirsin arada yeni şarkılarda çıkıyor. Ancak benim bulduğum çoğu kişininde dinlemediğini tahmin ettiğim birkaç şarkı var yazayım onları:
Shaggy Mohombi Faydee Costi - Habibi (i need your love)
Indila - Run Run Remix
Nichole Scherzinger - Your Love (Lycric Video)
Mako feat. Angel Taylor - Beam (Dannic Mix)
Prayer In C [Robin Schulz Remix]
Rogue feat. Laura Brehm - Dreams (Cormak Remix)
U2 The Troubles
Stephan Swartz - Bullet Train
Martin Garrix - Turn up the speakers
Otilia - Billionera
Birde Begin Again'in 1 saatlik soundtrack'i var ona da şuradan bakabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Popüler birçok şarkı yazılabilir ancak artık beni bıktırdığı için şu aralar keşfettiklerim bunlar Begin Again soundtrack'i de güzeldir huzur veriyor filmi de izleyince ayrı hoş oluyor. Son olarak birde şu playlist var: Grooveshark - Free Music Streaming, Online Music çoğu bilinmeyen, dinlenmeyen şarkılar arada sıkan parçalarda çıkıyor ama çoğu iyi şarkıdır bana göre. Aklıma geldikçe yazarım umarım beğenirsin :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı