T timur10 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 28 13 Kasım 2023 #1 Merhaba. Şehir dışında olduğum için diğer bilgisayarımdan dosya aktarmak durumundayım ama buradaki internetim kotalı. Dosya aktarırken dosya boyutum büyük olduğu için kotadan gidecek. Acaba kotadan düşmeyerek dosya aktarmak mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Merhaba. Şehir dışında olduğum için diğer bilgisayarımdan dosya aktarmak durumundayım ama buradaki internetim kotalı. Dosya aktarırken dosya boyutum büyük olduğu için kotadan gidecek. Acaba kotadan düşmeyerek dosya aktarmak mümkün müdür?
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.383 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #2 Ethernet kablosuyla aktarabilirsiniz. Çok pardon diğer bilgisayarınız başka şehirdeymiş Dosyalarınızı flash belleğe aktarıp evden birisine kargolatabilirsiniz.
Ethernet kablosuyla aktarabilirsiniz. Çok pardon diğer bilgisayarınız başka şehirdeymiş Dosyalarınızı flash belleğe aktarıp evden birisine kargolatabilirsiniz.
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 Kota çok kısıtlıysa bir Internet cafe'den indirebilirsiniz.
T timur10 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 28 13 Kasım 2023 #4 kota kısıtlı ve dosya boyutu da büyük. yok mu bi yolu