Kotalı Paket

tNcr

Kilopat
Türk telekom ULTRANET (16 Mbps'ye kdr) 150 GB (ADSL) Ev Telefon kullanıyorum 2019 başından beri limitsiz olarak kullanmaktayım. Şimdi hızı yükseltme istiyorum aradığım zaman sürekli kotalı paket söyleniyor limitsizler 2 katı fiyata çıkıyor. Hızınız kota dolunca 16Mbps düşecek diyorlar aranızda 2019'dan sonra paket değişikliği yapan var mı? Kota dolunca düşme yaşayanlar. Aradıklarımın birisinin dediğine diğeri değil diyor bıktırdılar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Selam, tam olarak isteğini ne şekilde MH'e dile getirdin? Çok önemli kısımlardan birisi bu tam olarak anlatabilirsen sorunu ve görüşürken telefon ile o sıra Türk Telekom'un web sitesini aç oradaki paketlere göre görüş kendileriyle emin ol daha çok yardımcı olacaklardır.

Ben şuan adsl de olduğum için adsl paketleri gözüküyor 16 mbps kadar 35 mbps geçmek istiyorum. Birde benim 24 ay taadütlüyüm o yüzden o paket içerisinde değişiklik yapmak durumundayım. Kota durumu kalktı mı yoksa kalkmadı mı merak ettiğim bu birisi hızınız düşmez diyor diğeri düşer diyor hiç birisinin haberi yok burda paket değiştiren var mı onu merak ettim. Kotalı olup hızı düşen.

Değerli kardeşim öncelikle bütün İSS firmalarında KOTA uygulaması kalktı sınırsız ( limitsiz ) şekilde hızın düşmeden kotan olmadan kullanıma sahip oluyorsun ancak, Kablonet firmasında durum farklı senin durumun Türk Telekom ile bende Türk Telekom kullanıyorum ADSL hizmet alıyordum ilk baş da 16 mbps arkasından sözleşmem vardı 2 yıl konuştum MH ile VDSL hattım destekliyor mu diye görüştüm, modem arayüzünden kontrol ettiler evet destekliyorlar dediler anında geçiş işlemi oldu ancak VDSL geçmek istiyorsan ilk önce modem arayüzünde ki hat ayarlarını at inceleyelim orada zaten sende anlarsın % 90 ulaşılabilir değer diye bir kısım olacak orası 24 mbps üstünü gösteriyorsa VDSL geçebilirsin. Sözleşmen iptal olmadan ayrıca Türk Telekom da farklı bir pakete geçiş yapabiliyorsun hat kimin üzerineyse onun bilgilerini iyice öğren hattın yasal sahibiymiş gibi konuş daha çok yardımcı olurlar emin ol.

Benim hattım 100 mbps kadar destekliyormuş o yönden bir sıkıntım yok. 2 Kere görüştüm biri hızın düşer dedi birisi düşmez dedi onlarda bilmiyorlar galiba ne olduğu. 2019dan sonra kota kalkınca kotalı olmasına rağmen ben kotasız kulanıyorum ama 35 mbit 100 gb kotalı 70 80 lira iken limitsiz 140 lira fiyat söylüyorlar işte değiştirince hızım düşecek mi sorun o bilmiyorlar değiştiren olduysa ona göre bende geçip düşme oluyorsa yüksek kotalı paketi seçmek daha mantıklısı 200 gb gibi paketleri.

Bunun cevabını MH'leri verebilir ancak, ara detaylıca sor teğetli olarak sor 3 4 kere ard arda bastıra bastıra sor. Olmadı supervisorlarıyla görüşmek istediğini dile getir. Yalnış bilgi veremezler asla öyle bir dünya yok! tek tek ses kayıtları dinleniyor haftalık çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…