Kotası biten internetin hızlanması

EggerR

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Chisinau
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524960550
24 MBPS 75GB akk'li Kablonet internet kullanıyorum. Kotayı doldurduktan sonra download hızı 8MBPS'a düşüyor. Ayın 1'inde sıfırlanıyor. Fakat henüz ayın başına gelmeden bugün intenetin hızlı olduğunu fark ettim. Hız testi yaptığımda 24MBPS çıkıyor. Online işlemler sitesindan baktığımda kotanın tamamen bitik olduğunu görüyorum. Sizce sebebi nedir?

Saat 02:00 - 08:00 arası kullanılan internet AKK kapsamına girmez. Bu saatler arası harcadığın internet AKK dolmadan önceki hızda olur. Sen de bu saatler arası test yapmışsındır. Şimdi yap olmaz

Merak etme teknoloji cahili değilim. Gün içerisinde hızlı.

Sistemden kaynaklanan bir problem gibi gözüküyor ama bence sesinizi çıkarmayın

Geçenlerde banada aynısı olmuştu.Kotayı aştığım halde hızım hâlâ 35MBPS idi.Bazen buga giriyorum sanırım.

Bende de olmuştu . Ama sadece bir günlüktü. Ben de ekstraya yansır bir şey olur diye kullanamadım bile :/

Bence bu durumu yetkililere belirtmelisiniz. Aksi bir durum da söz konusu olabilirdi. Yani internetinizin ayın birinde 8 MBPS hızında olduğunu düşünün.
Eğer bir problem varsa bu kendi kendine çözülmez. Böyle bir sorun ile karşı karşıya kalıyorsanız, benim bahsettiğim türden bir sorun ile karşılaşma ihtimaliniz var.

SOL'de de arada bir böyle sorunlar oluyordu. Hatta günlerce 100Mbps simetrik kullananlar oluyordu turbo olmadan. Sistem hatalarını size fatura edemezler. Gittiği yere kadar kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…