Kotlin için kurs önerisi

MBerat

Hectopat
Merhabalar,
İnternette okuduğum yazılar ve buradaki yazılardan sonra mobil uygulama için Kotlin ogrenmeye karar verdim. Kotlin için güncel bir kurs veya bir kitap önerebilir misiniz? BTK akademide de Kotlin kursu var, bu kursa bakan birisi varsa acaba yeterli mi yoksa yüzeysel mi anlatmış? Son olarak da tekrardan size de sormak istiyorum sizce Kotlin seçimi ne kadar doğru ne kadar yanlış.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar...

Bu kursu almıştım önceden çok güzel ve öğretici kurs. Eğitmen her soruya en geç 1 günde cevap veriyor bayağı da ilgili. Almak istersen Instagram'dan yaz indirim kuponu atarsa ucuza almış olursun.

Cevaplarınız için teşekkürler öncelikle. Peki sadece Android için değil de hem iOS hem de Android için Kotlin kullanabilir miyim? Kullanmazsam hangi dili önerirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkürler öncelikle. Peki sadece Android için değil de hem iOS hem de Android için Kotlin kullanabilir miyim? Kullanmazsam hangi dili önerirsiniz.
IOS için Swift kullanmanız gerekiyor. Başka çareniz yok. Aslında var ama Swift çok iyidir. Android için ise Java ve ya Kotlin.

React native ve Flutter var ön planda çapraz platform olarak. Kotlin ile iOS geliştiremezsin. Flutter dart teknolojisini de araştır istersen hangisi kafana yatarsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı