Koton ceket iade edilmeli mi?

Furkann368

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, yeni bir ceket aldım fakat pişman oldum. Çevremdeki insanlar kötü durduğunu ve yaşıma uygun olmadığını söylediler. (yaşım 14) sizce iade etmeli miyim? Ceketi aşağıya bıraktım.

İnsanların ne dediğini umursamayın, siz beğendiyseniz ve gözünüze güzel geldiyse giyin zaten çok gençsiniz insanları bu kadar kafaya takmayın.

Bu yaşta elbet iyi-kötü denilen yorumları ciddiye alacaksın, istesen veya istemesen bile.

Sen aynaya baktığında kendini iyi hissediyor musun o önemli.

Bende lisedeyken saçma sapan şeyler giyiyordum, ilk giydiğim zamanlar tabii herkes bakıyordu ve yakışmış, yakışmamış gibi laflar duyuyordum etrafımdan.

Eğer sen beğendiysen bir süre sonra zaten alışacaklar ve o yakışmış, yakışmamış gibi yorumlardan vazgeçecekler.

Çevrendeki insanlar yaşına uygun olmadığını söylüyorlar da onlara ne bundan?

45 yaşında bir insan mı gelip sana bunu söylüyor yoksa senin yaşlarında birisi gelip mi "yaşına göre değil" diyor?

Ceket çok güzel kral bence giymeye devam et takma insanlar ne demiş.

Arkadaşlarım biraz dalga geçti gibi. Motorcumusun bune vb. şeyler dediler. Sadece kafama takıldı.

Arkadaşlar zaten sürekli dalga geçer, dozunu aşarlarsa arkadaşlığını kesebilirsin bile, hayatının merkezine asla başkasını koyma, kendini koy. Herkes gelip geçici.
Motorcu musun diyorlarsa aynen öyleyim de geç takma kafana, sen gerçekten kendini bu şekilde beğeniyorsan umursama kimseyi.

Arkadaşlarım biraz dalga geçti gibi. Motorcu musun bune vb. şeyler dediler. Sadece kafama takıldı.

Ohoo arkadaşların dediyse en son umursaman gereken kişiler onlar öyle insanlar anca konuşurlar hani bir laf vardır ama forumda yazamam dön de kendi arkana bak diye onlara aynı muamelenin uygulanması lazım bırakın yaşıtlarınız ne derse desin evet motorcuyum deyin, sizle nasıl dalga geçerlerse siz de çelik ayna tutup kendilerine karşı kullanın lisede en son yapmanız gereken şey kendinizi ezdirmek olsun.

Ek olarak şurayı tekrar vurgulamak istiyorum, yaşına göre değil diyenlere saçmaladıklarını söyleyebilirsin, bunu diyen senin yaşıtlarındansa o mu karar veriyormuş bu yaşta kimin ne giyeceğine?

Hocam siz deyince farkettim, gerçekten gereksiz takıyorum insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…