KovaaK 2.0 vs Aim Lab

fizzy

Hectopat
Valorant oyununda aimimi geliştirmek istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Lütfen kullanan kişiler yorum yapsın.

Aimlab berbattır. Kovaak her açıdan daha iyi. Bu kadar reklamı yapılmasaydı Aimlabi kimse kullanmazdı. Eğer Kovaak kullanacaksan static dots senaryolarını dene, aime fazlasıyla katkısı oluyor.

Son düzenleme:
Neden Aim Lab? KovaaK 2.0'da daha fazla mod bulunuyor diyorlar.
Hem @lercy'nin dediği gibi bedava hemde Aim Lab'de Valorant kısmı olduğundan Valorant'taki haritaları hem ezberler hem de bölgelere girişlerde nerelere bakman, nerelerde adam durabilir onları ezbelemiş olursunuz. Yani Aim Lab.

Aim Lab berbattır. KovaaK her açıdan daha iyi. Bu kadar reklamı yapılmasaydı Aim Lab'i kimse kullanmazdı. Eğer KovaaK kullanacaksan static dots senaryolarını dene, aime fazlasıyla katkısı oluyor.

İkisi de bence kullanışlı size kalmış hangisini kullanacağınız.

KovaaK 2.0 daha geniş alanlarda kendini geliştirmeni ve eksiklerini görmeni sağlar diye düşünüyorum. Aim lab'a sadece elim ısınsın diye giriyorum şahsen.

İkisi de bence kullanışlı size kalmış hangisini kullanacağınız.
5 milyon dolardan fazla (çok daha fazlası da olabilir) fon almalarına rağmen AimLab hala çöp çünkü oyunun reklamını yapmaktan başka hiçbir amaçları olmadı. Senaryolarının rezilliğinden bahsetmeyeceğim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…