theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 2 Nisan 2021 #1 Hydro G PRO 750W aldık, Hydro GSM Lite Pro geldi. Ne yapmalıyız?
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 2 Nisan 2021 #2 İade et.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #3 Satıcı ile veya sitenin müşteri hizmetleri ile görüşüp, iade veya değişim isteyebilirsiniz. Siteyi de ilk defa duyuyorum bu arada.
Satıcı ile veya sitenin müşteri hizmetleri ile görüşüp, iade veya değişim isteyebilirsiniz. Siteyi de ilk defa duyuyorum bu arada.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 2 Nisan 2021 #4 Iade islemine geçeceğiz, bunca zaman bekleyip sistemi açıp bunu fark etmemiz kalbimi bir hayli kırdı... 2-3 gun daha beklerim sanırım.
Iade islemine geçeceğiz, bunca zaman bekleyip sistemi açıp bunu fark etmemiz kalbimi bir hayli kırdı... 2-3 gun daha beklerim sanırım.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #5 theYagi dedi: Iade islemine geçeceğiz, bunca zaman bekleyip sistemi açıp bunu fark etmemiz kalbimi bir hayli kırdı... 2-3 gun daha beklerim sanırım. Genişletmek için tıkla... Kaç paraya aldınız? Daha iyi öneriler yapabiliriz isterseniz. Tabii karta iade yaparlarsa.
theYagi dedi: Iade islemine geçeceğiz, bunca zaman bekleyip sistemi açıp bunu fark etmemiz kalbimi bir hayli kırdı... 2-3 gun daha beklerim sanırım. Genişletmek için tıkla... Kaç paraya aldınız? Daha iyi öneriler yapabiliriz isterseniz. Tabii karta iade yaparlarsa.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.295 Çözümler 13 2 Nisan 2021 #6 Bu sitelerin de kârı buradan sağlanıyor. Bir hata olduğunu düşünmüyorum. Fark etmeyenlere kakalayarak yolunu buluyorlar. İbretlik aslında. Umarım kolayca halledersiniz.
Bu sitelerin de kârı buradan sağlanıyor. Bir hata olduğunu düşünmüyorum. Fark etmeyenlere kakalayarak yolunu buluyorlar. İbretlik aslında. Umarım kolayca halledersiniz.