E Ege kprn Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 418 Çözümler 1 22 Mart 2021 #11 CQBRAREİS dedi: Skill efektlerinin birbirine çok benzemesi dolayısıyla nereden kim skill atıyor belli bile olmuyor. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... buna biz p2w demiyoruz.
CQBRAREİS dedi: Skill efektlerinin birbirine çok benzemesi dolayısıyla nereden kim skill atıyor belli bile olmuyor. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... buna biz p2w demiyoruz.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #12 Silinen üye dedi: Bahaneye bak, yeteneğim ve oyun bilgim yok demiyorsun da skiller belli olmuyor diyorsun Genişletmek için tıkla... Oyunu bırakalı çok oldu arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun? Çalıdan leona stunu geliyor sanıyorum meğerse Viktormuş? Ege kprn dedi: buna biz p2w demiyoruz. Genişletmek için tıkla... Gayet de P2W diyoruz.
Silinen üye dedi: Bahaneye bak, yeteneğim ve oyun bilgim yok demiyorsun da skiller belli olmuyor diyorsun Genişletmek için tıkla... Oyunu bırakalı çok oldu arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun? Çalıdan leona stunu geliyor sanıyorum meğerse Viktormuş? Ege kprn dedi: buna biz p2w demiyoruz. Genişletmek için tıkla... Gayet de P2W diyoruz.
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 22 Mart 2021 #13 CQBRAREİS dedi: Oyunu bırakalı çok oldu arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun? Çalıdan leona stunu geliyor sanıyorum meğerse Viktormuş? Gayette P2W diyoruz. Genişletmek için tıkla... P2W kavramını öğren önce, ondan sonra buraya gel tartışalım tekrardan.
CQBRAREİS dedi: Oyunu bırakalı çok oldu arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun? Çalıdan leona stunu geliyor sanıyorum meğerse Viktormuş? Gayette P2W diyoruz. Genişletmek için tıkla... P2W kavramını öğren önce, ondan sonra buraya gel tartışalım tekrardan.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.064 Makaleler 3 Çözümler 27 22 Mart 2021 #14 Konu ne, siz neyi tartışıyorsunuz? Adam oyun P2W mi değil mi gelin tartışalım mı demiş?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 22 Mart 2021 #15 Kozmik Karanlik Lux derim. Bilmedigin karakterler ile oynarsan kafana gelen ultimate'i Leona Q'su sanman senin sorunundur.
Kozmik Karanlik Lux derim. Bilmedigin karakterler ile oynarsan kafana gelen ultimate'i Leona Q'su sanman senin sorunundur.