Bullet kotu mu? Vahiymi indi.
Sen iyi olanlar 2 kati diyosun, ben gitarin yarisi kadar daha pahalı gitar gosteriyorum? %50 ustu dedigin 3800 sanki 10 bin daha pahalı.
Hahahaha yedikgitar hakkinda hiçbir şey bilmiyorsan harbi kimseye fikirlerini belirtme oneri yapma.
"Tremolo" olmasın o? Tremelo nun ne olduğu hakkında hiç bir bilgim yok.Bilmiyorsanız konuşmayın ki yanlış bilgi yaymayın.
21 yerine 24 perde olması kalite göstergesi mi?Yapı kalitesi, tremelo, 21 yerine 24 perde oluşu belli ediyor farkını.
Squier Bullet Strat! Is it just me or do they suck?
I don't like it... to give it credit though the thing has great sound, I've got no problem with that. Plays chords good and everything BUT when I get...www.ultimate-guitar.com
Öven birkaç kaynak var yeren de birkaç kaynak var. 2 video attın beni çürüttün mü?
21 yerine 24 perde olması kalite göstergesi mi?
Bu senin Ibanez, 146.000 TL'lik Gibson USA gitardan daha iyi o zaman. Gibson 22 perde çünkü.
Gibson LP Standard Honeyburst Perimeter Candy Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Gibson LP Standard Honeyburst Perimeter Candy Elektro Gitar, GIBSON ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Squier gitarlar 120 dolar ve ustu sen ne bekliyorsun bu gitardan Ultra kusursuz olmasini falan mı? 2. attigin kaynakta zaten adamin kendisi diyor ses cok hizli fade (kararmak? Turkcesi tam ortaya cikmiyor) sesi vesaire guzel diyor. Kozmosta bu problemler cikmacak mı? Veya Ibanez'de? Squier kat kat daha iyi bir marka kozmostan Ibanez ise metal/hard rock gitarlar daha cok.
"Tremolo" olmasın o? Tremelonun ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok.
21 yerine 24 perde olması kalite göstergesi mi?
Bu senin Ibanez, 146.000 TL'lik Gibson USA gitardan daha iyi o zaman. Gibson 22 perde çünkü.
Gibson LP Standard Honeyburst Perimeter Candy Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Gibson LP Standard Honeyburst Perimeter Candy Elektro Gitar, GIBSON ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Öbürlerine cevap gelmeyince buradan vurmayı denemişsin. Cevaplarız. 21 değil 24 oluşu, Kozmos'tan üstün bir yönü. Sadece bununla daha iyi oluyor demedim. Farazi örneklerle konuyu kirletmene gerek yok.
Kusursuz olsun demiyorum. Alt segment, kusurları olan bir ürünü ballandıra ballandıra, fendera şöyle böyle çok yakın diyerek anlatman sorun. Fade dediği de sesin erkenden bitiyor oluşu olabilir, anlamı gözden kaybolmak, yok olmak olarak kullanılıyor bazen.
Perde sayısı fazla olunca bir gitar, diğerinden daha üstün sayılıyor öyle mi? Enteresanmış.... 21 değil 24 oluşu, Kozmos'tan üstün bir yönü.
Sen söyle, üstünlük değil midir? Özellikle Rock/Metal sololarında daha geniş ses perdesi demek bu.Perde sayısı fazla olunca bir gitar, diğerinden daha üstün sayılıyor öyle mi? Enteresanmış...
Daha geniş ses perdesi değildir.Sen söyle, üstünlük değil midir? Özellikle Rock/Metal sololarında daha geniş ses perdesi demek bu.
Üstünlük değil mi?