B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 4 Kasım 2024 #1 KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi Başlangıç Paketi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi BaÅlangıç Paketi, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Başlangıç için bu set nasıldır?
KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi Başlangıç Paketi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi BaÅlangıç Paketi, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Başlangıç için bu set nasıldır?
K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #2 Berk Count dedi: KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi Başlangıç Paketi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi BaÅlangıç Paketi, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Başlangıç için bu set nasıldır? Genişletmek için tıkla... Pek iyi sayılmaz.
Berk Count dedi: KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi Başlangıç Paketi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi BaÅlangıç Paketi, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Başlangıç için bu set nasıldır? Genişletmek için tıkla... Pek iyi sayılmaz.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 24 Kasım 2024 #3 Hocam bu setin yanındaki 10w amfi sizce iş görür mü? Bir yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. @Single_factor
Hocam bu setin yanındaki 10w amfi sizce iş görür mü? Bir yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. @Single_factor
Single_factor Kilopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.334 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 24 Kasım 2024 #4 Berk Count dedi: Hocam bu setin yanındaki 10w amfi sizce iş görür mü? Bir yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. @Single_factor Genişletmek için tıkla... El kadar şey, oyuncak gibi. Üstündeki parametreler güzel, fakat iş göreceğini düşünmüyorum. 8"-10" speakerli bir amfi bakın.
Berk Count dedi: Hocam bu setin yanındaki 10w amfi sizce iş görür mü? Bir yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. @Single_factor Genişletmek için tıkla... El kadar şey, oyuncak gibi. Üstündeki parametreler güzel, fakat iş göreceğini düşünmüyorum. 8"-10" speakerli bir amfi bakın.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 24 Kasım 2024 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et