ambroiseyt Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 Bir süredir çocuk orgu ile piyano çalmayı öğreniyorum ve tuşları çok az olduğu için yetersiz geliyor. Duvar piyanosu almayı düşünüyorum. Zuhal müzikte indirim ile 19000TL olarak gözüküyor, sizce alınır mı? Ya da başka alternatifler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
Bir süredir çocuk orgu ile piyano çalmayı öğreniyorum ve tuşları çok az olduğu için yetersiz geliyor. Duvar piyanosu almayı düşünüyorum. Zuhal müzikte indirim ile 19000TL olarak gözüküyor, sizce alınır mı? Ya da başka alternatifler var mı?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.379 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 4 Aralık 2024 #2 Kozmos bu işte uzman değil. On yıllardır sektörde başarısı kanıtlanmış Yamaha, casio gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Kozmos bu işte uzman değil. On yıllardır sektörde başarısı kanıtlanmış Yamaha, casio gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.