KPIC geliştiricisinden açıklama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ram_kafasi

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle belirtmek isterim ki benim bu programın geliştirilme süreci ile ilgili bir bağlantım vb. bulunmamaktadır. Programın geliştirici, benden bu paylaşımı yapmam konusunda ısrarcı olduğu ve ben de o kişiyi kırmak istemediğimden dolayı bu konuyu açmayı uygun görmekteyim. Söz konusu yazılım hakkında en ufak bir fikrim bulunmamaktadır. Geliştiricinin açıklaması sizi tatmin etmez ise lütfen tepkinizi bana göstermeyiniz, konu ile benim bir bağlantım bulunmamaktadır. Geliştiricinin yazdığı mesaj altta belirtilmiştir:

Selamlar. Ben @Kryptonian, programı yazan kişiyim. Birkaç VirusTotal sonucu ve iddialar gördüm programım hakkında. Öncelikle şunu belirtmeliyim KPIC hakkında; mavi ekran alan kişiler minidump dosyalarını paylaşırlarsa sorunun gerçekten KPIC kaynaklı olup olmadığını anlayabiliriz. Gelelim sadede. VirusTotal sonuçları tamamen kod koruma yazılımından ve false positive. Dikkat ettiyseniz tespit sayısı gün geçtikçe azalıyor. Yakında setup programını ve kod koruma yazılımını değiştireceğiz. @Lord Raiden, kaynak kodları inceledi. Zararlı kod tespit etmedi.

Virüs olduğu kesin ama AV'ler tespit etmiyor KPIC virüslü müdür?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Programın durumu hakkında en ufak bir bilgim bulunmamaktadır, lütfen bu yüzden benden herhangi bir açıklama beklemeyin. Bu konu hakkında tarafsız olmak istiyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Düzenleme: @acv tarafından konuya eklenilmesi talep edilen görüntüler ektedir:

----

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…