kprocesshacker.sys virüsü

Miractyl53

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım kendinde olmayan Metin 2 hilesini bana indirtti. Kendinde mi sorun diye bakmak istemiş, sonra oldu falanz bu trojan miymiş öyle bir şeymiş. truva atı gibi. Ve bu program ve klasör silinmiyor. İzin istiyor. Nasıl yapmışlarsa benim PC’mde benden izin istiyor. Nasıl kaldıracağım bu şeyi? Her türlü antivirüsü denedim. Malware, ESET, Comodo; her şey ama bu dosyada zararlı bir şey bulamadığını söylüyor her aramamda. Zararlı mıdır bu şey? Nasıl kaldıracağım?

Dosya Ekleri

• Adsız 1.png
    45,5 KB · Görüntüleme: 193
  • Adsız 2.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 193
Avira Pc cleaner ı aç yan tarafına da Görev yöneticisini aç. Sonra açılan işlemleri takip et program tarama yaparken çalışan anormal bişey görürsen hemen durdur program tamamlandığında virüs olarak algılayıp siler zaten. Olmadı bilgisayarı güvenli modda başlatıp virüsü silmeyi dene.

Zararlı değil hilenin çalışması için gerekli dosya bu. Güvenli modda başlat bilgisayarını silersin.

Haha. Metin 2 mi. 2021'e giriyoruz hocam lütfen yapmayın.Her şeyin zamanı vardı 1945-1970 nesli gibi Her şey geçip gidiyor.

Muhabbete mi gülsem, klasörün adına mı gülsem, ekran görüntüsünün adına mı gülsem?

Bitdefender yükleyip güvenli modda taramasını çalıştırırsan muhtemelen çözülecektir.

Sanırsam bir oyunda hile kullanıyorsunuz. Oyuna Inject yapan türden. Yani kullandığınız bir hile programı/yazılımı varsa onunla alakalıdır. Process Hacker ya da KProcessHacker2 diye geçer. En azından bu SYS dosyası hakkında bulabildiğim bunlar. Hile kullanımı konusunda haksız mıyım yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…