3 331087 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 605 Çözümler 4 11 Eylül 2023 #1 İnşaat mühendisi olarak 2024 KPSS B grubu sınavına gireceğim. Yıllardır çoktan seçmeli soru çözmedim, paslandım bayağı. Neler önerirsiniz? Nasıl çalışmalıyım sizce? Kitap, soru bankası önerebilir misiniz?
İnşaat mühendisi olarak 2024 KPSS B grubu sınavına gireceğim. Yıllardır çoktan seçmeli soru çözmedim, paslandım bayağı. Neler önerirsiniz? Nasıl çalışmalıyım sizce? Kitap, soru bankası önerebilir misiniz?
Görkem Arayışı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 2.063 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #2 Ben hep Pegem'den çalıştım. ÖSYM ayarını tutturuyor genelde Pegem bence. Online dersler de satın alınabilir ama beni sarmıyorlar. Kitaptan konu çalışıp soru çözmek, yani klasik yöntem, bana iyi geliyordu.
Ben hep Pegem'den çalıştım. ÖSYM ayarını tutturuyor genelde Pegem bence. Online dersler de satın alınabilir ama beni sarmıyorlar. Kitaptan konu çalışıp soru çözmek, yani klasik yöntem, bana iyi geliyordu.