KPSS 2026 için tavsiye

682221

Picopat
Amacım gerçekten iyi bir puan almak. KPSS için hangi kanalları takip etmeliyim? Seviyemin pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Elimde 2014 ve 2020 yılından kalma kaynaklar var. Tek bir dersi bitirsem bile benim için yeterli olacaktır. Bir sorun çıkmazsa 2026 yılında kurumumdan mezun olacağım.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle heyecana gerek yok taze memurum ben lisans okurken ara sıra ders çalıştım yaz tatilinde de 3 ay çalıştım 84 aldım şuan da işbaşına cagirmalarini bekliyorum.
Önce sıra sıra dersleri bitir.
Yediiklim yayınları
Yarqı yayınları videoları ve kaynaklarını indir
Tarih için Celal hoca dinle sıkılmazsın.
Eski yeni tarihli deme 2014 sonrası tüm yayınları kullanabilirsin.
Yorumlama yeteneğini geliştir. (Sorular artık çoğunlukla yorum sorusu)
Sakinliğini her zaman koru daha uzun zaman var deyipte boş verme.
Memur olamazsam diye de üzülme.
Soru çözmek için değil öğrenmek ve hayatının son zamanlarına kadar kullanabileceğin kazanımlarmış gibi düşün motivasyon önemli ama herşey dengeli şekilde ilerlemeli
Soru çöz hocaların önerdiklerinin yarısı kadar çöz.

Hocam öncelikle heyecana gerek yok taze memurum ben lisans okurken ara sıra ders çalıştım yaz tatilinde de 3 ay çalıştım 84 aldım şuan da işbaşına cagirmalarini bekliyorum.
Önce sıra sıra dersleri bitir.
Yediiklim yayınları
Yarqı yayınları videoları ve kaynaklarını indir
Tarih için Celal hoca dinle sıkılmazsın.
Eski yeni tarihli deme 2014 sonrası tüm yayınları kullanabilirsin.
Yorumlama yeteneğini geliştir. (Sorular artık çoğunlukla yorum sorusu)
Sakinliğini her zaman koru daha uzun zaman var deyipte boş verme.
Memur olamazsam diye de üzülme.
Soru çözmek için değil öğrenmek ve hayatının son zamanlarına kadar kullanabileceğin kazanımlarmış gibi düşün motivasyon önemli ama herşey dengeli şekilde ilerlemeli
Soru çöz hocaların önerdiklerinin yarısı kadar çöz.
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum hocam. Matematiğim zayıf olduğundan matematikten başlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı