Kanal olarak söylemiştim ama kitapları da hoşuma gitmişti aslında. Neden öyle düşünüyorsunuz?Benim hocam kitapları fayda sağlamaz. @Keremmss
Kanal olarak söylemiştim ama kitapları da hoşuma gitmişti aslında. Neden öyle düşünüyorsunuz?
Doğrudur hocam, ben ortaöğretime kendimi denemek için girmiştim benim hocam’in kitabımı kullanmıştım lisans için kullanan bir abim de memnun olduğunu söylemişti. Doğrusu sizin kadar işin içinde değilim inşallah gönlünüzdeki gibi olsun her şey.Tecrübe hocam tecrübe, acı tecrübeler diyelim. Hocam bir kitapları dökülüyor hem baskı kalitesi olsun hem de içerik olarak gereksiz fazla bilgi var matematik yetersiz. Tarih videoları çok uzun ve gene gereksiz bilgi dolu ben demiştim demek için her şey anlatılmaz. Osmanlı kültür medeniyet vs her şeyi anlatmışlar. En sonunda celal hocaya gittim hepsini izledim tarih nokta atışı bildi adam. Gerçi benim bölüm 85 ile atanamıyor artık o yüzden pek bir umudum yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.