Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.058 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Şubat 2024 #11 Meraklı.e dedi: Zaten öyle yapacağım hocam daha 2 senem var mezun olmak için. Genişletmek için tıkla... O zaman ortaöğretim gireceksiniz, 2 yıl geçerli nasıl olsa. İyi olur.
Meraklı.e dedi: Zaten öyle yapacağım hocam daha 2 senem var mezun olmak için. Genişletmek için tıkla... O zaman ortaöğretim gireceksiniz, 2 yıl geçerli nasıl olsa. İyi olur.
Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #12 DNA dedi: O zaman ortaöğretim gireceksiniz, 2 yıl geçerli nasıl olsa. İyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce ortaöğretim KPSS memurluk mu daha kolay olur yoksa lisans mı?
DNA dedi: O zaman ortaöğretim gireceksiniz, 2 yıl geçerli nasıl olsa. İyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce ortaöğretim KPSS memurluk mu daha kolay olur yoksa lisans mı?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.058 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Şubat 2024 #13 Meraklı.e dedi: Hocam peki sizce ortaöğretim KPSS memurluk mu daha kolay olur yoksa lisans mı? Genişletmek için tıkla... Ortaöğretim sınavı daha kolay. Lisans sınavı daha zor. Ortaöğretimde girilebilecek kadrolar çok ahım şahım değil. Lisans yine iyi kadro veriyor.
Meraklı.e dedi: Hocam peki sizce ortaöğretim KPSS memurluk mu daha kolay olur yoksa lisans mı? Genişletmek için tıkla... Ortaöğretim sınavı daha kolay. Lisans sınavı daha zor. Ortaöğretimde girilebilecek kadrolar çok ahım şahım değil. Lisans yine iyi kadro veriyor.