U umutfbumut Hectopat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 33 4 Mart 2020 #1 İnternet üzerinden KPSS yönelik bol testin bulundugu site önerir misiniz rica etsem?
Teapot Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #2 Çıkmış soruları çözmeni tavsiye ederim. ÖSYM'nin soru tarzını da kavramış olursun.
U umutfbumut Hectopat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 33 4 Mart 2020 #3 Teapot dedi: Çıkmış soruları çözmeni tavsiye ederim. Ösym'nin soru tarzını da kavramış olursun. Genişletmek için tıkla... Onları çözdüm zaten, ekstradan soru çözmek için yazmıştım belki bilmedigim bir site vardır diye danışmak için.
Teapot dedi: Çıkmış soruları çözmeni tavsiye ederim. Ösym'nin soru tarzını da kavramış olursun. Genişletmek için tıkla... Onları çözdüm zaten, ekstradan soru çözmek için yazmıştım belki bilmedigim bir site vardır diye danışmak için.
seralakbaba Hectopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2 25 Mart 2020 #4 Klasik koşullanma ile ilgili kavramları ve diğer kavramları eğitimsozlugu ssitesinde bulabilirsin.