letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.099 Çözümler 9 Yer Saratov 14 Ağustos 2020 #1 KPSS Ne zaman olacak? Araştırdım ama bulamadım.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.586 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 14 Ağustos 2020 #2 12 Eylül'de. 12 Eylül alan bilgisi içindir. 6 Eylül asıl başlangıç tarihi.
DracheN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 5.165 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #3 Blacksidemre dedi: 12 Eylül'de. Genişletmek için tıkla... Yanlış, genel yetenek - genel kültür 6 eylül.
Blacksidemre dedi: 12 Eylül'de. Genişletmek için tıkla... Yanlış, genel yetenek - genel kültür 6 eylül.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.586 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 14 Ağustos 2020 #4 DracheN dedi: Yanlış, genel yetenek - genel kültür 6 eylül. Genişletmek için tıkla... Alan bilgisi olduğunu sanmıştım. Düzeltildi.
DracheN dedi: Yanlış, genel yetenek - genel kültür 6 eylül. Genişletmek için tıkla... Alan bilgisi olduğunu sanmıştım. Düzeltildi.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.099 Çözümler 9 Yer Saratov 23 Ağustos 2020 #5 Blacksidemre dedi: Alan bilgisi olduğunu sanmıştım. Düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Ben 11. sınıfa geçtim girebilir miyim? Bilgim yok bu konuda.
Blacksidemre dedi: Alan bilgisi olduğunu sanmıştım. Düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Ben 11. sınıfa geçtim girebilir miyim? Bilgim yok bu konuda.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.586 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 23 Ağustos 2020 #6 letmenow dedi: Ben 11. sınıfa geçtim, girebilir miyim? Bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... KPSS'ye girmek için en az iki yıllık bir lisans elde etmeniz gerekiyor. Yani liseyi bitirmeden KPSS'ye giremezsiniz. Lisans için de bir üniversiteden mezun olmanız gerekir. Bu işleri ben de pek bilmem. Kesin bilgi için @Vavien hocamıza soralım.
letmenow dedi: Ben 11. sınıfa geçtim, girebilir miyim? Bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... KPSS'ye girmek için en az iki yıllık bir lisans elde etmeniz gerekiyor. Yani liseyi bitirmeden KPSS'ye giremezsiniz. Lisans için de bir üniversiteden mezun olmanız gerekir. Bu işleri ben de pek bilmem. Kesin bilgi için @Vavien hocamıza soralım.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.099 Çözümler 9 Yer Saratov 23 Ağustos 2020 #7 Blacksidemre dedi: KPSS'ye girmek için en az iki yıllık bir lisans elde etmeniz gerekiyor. Yani liseyi bitirmeden KPSS'ye giremezsiniz. Lisans için de bir üniversiteden mezun olmanız gerekir. Bu işleri ben de pek bilmem. Kesin bilgi için @Vavien hocamıza soralım. Genişletmek için tıkla... Araştırdım giremiyor muşum, neyse teşekkürler.
Blacksidemre dedi: KPSS'ye girmek için en az iki yıllık bir lisans elde etmeniz gerekiyor. Yani liseyi bitirmeden KPSS'ye giremezsiniz. Lisans için de bir üniversiteden mezun olmanız gerekir. Bu işleri ben de pek bilmem. Kesin bilgi için @Vavien hocamıza soralım. Genişletmek için tıkla... Araştırdım giremiyor muşum, neyse teşekkürler.