KPSS online kurs vs klasik

Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller! Bu sene ilk kez GK-GY ve Eğitim Bilimleri sınavına girdim. Tahmini +60 puan civarı bir şey alırım. Daha önce kursa gitmedim.

Ankara'da en kaliteli KPSS kursuna gidip konuştum ama fiyatı 5750 lira civarı verdiler ki çok yüksek geldi. Online kurslara bakıyorum, bu konuda deneyimi olan arkadaş var mı? Yoksa direkt 5750 TL vermeli miyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pegem Akademi bu iş için ideal. Ancak bu süreçte online ders alman daha mantıklı.

Pegem Akademi bu iş için ideal. Ancak bu süreçte online ders alman daha mantıklı.
Evet bende zaten Pegem akademiye fiyat sormuştum hocam. Online yönelebilirim galiba. Ama Pegem'de şöyle bir şey var uzaktan eğitime geçilirse dersine giren hoca aynen anlatıyor.

Evet bende zaten Pegem akademiye fiyat sormuştum hocam. Online yönelebilirim galiba. Ama Pegem'de şöyle bir şey var uzaktan eğitime geçilirse dersine giren hoca aynen anlatıyor.
O zaman bütçeni çok fazla zorlamayacaksa Pegem'i tercih et, düzenli çalışırım diyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…