mustafaalixer Zeptopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Merhaba KPSS sınavına 3 ay kalmış şimdi başlasam konuları bitirebilir miyim? En iyi kaynak hangisi? Bir de alım olmayacak deniyor 3 sene sizce girmeye değer mi? bu kaynak nasıldır : Pegem Akademi Yayıncılık Pegem 2024 KPSS Lise OrtaöÄretim Soru Bankası Ãözümlü Modüler Set Pegem Akademi Yayınları Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleme: 10 Haziran 2024
Merhaba KPSS sınavına 3 ay kalmış şimdi başlasam konuları bitirebilir miyim? En iyi kaynak hangisi? Bir de alım olmayacak deniyor 3 sene sizce girmeye değer mi? bu kaynak nasıldır : Pegem Akademi Yayıncılık Pegem 2024 KPSS Lise OrtaöÄretim Soru Bankası Ãözümlü Modüler Set Pegem Akademi Yayınları Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Alım olsa da olmasa da ben her türlü gireceğim. Kaynak bilmiyorum ama bulursan, hazırlanmak için 3 ay yeter. Ben son 1 ay bakacağım.
Alım olsa da olmasa da ben her türlü gireceğim. Kaynak bilmiyorum ama bulursan, hazırlanmak için 3 ay yeter. Ben son 1 ay bakacağım.
mustafaalixer Zeptopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 EdoMinato dedi: Alım olsa da olmasa da ben her türlü gireceğim. Kaynak bilmiyorum ama bulursan, hazırlanmak için 3 ay yeter. Ben son 1 ay bakacağım. Genişletmek için tıkla... tercihte hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsun?
EdoMinato dedi: Alım olsa da olmasa da ben her türlü gireceğim. Kaynak bilmiyorum ama bulursan, hazırlanmak için 3 ay yeter. Ben son 1 ay bakacağım. Genişletmek için tıkla... tercihte hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsun?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 Hali hazırda özel güvenliğim. Alım olursa güvenlik veya şoförlük.
mustafaalixer Zeptopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 EdoMinato dedi: Hali hazırda özel güvenliğim. Alım olursa güvenlik veya şoförlük. Genişletmek için tıkla... ben düz düz memurluk düşünüyorum
EdoMinato dedi: Hali hazırda özel güvenliğim. Alım olursa güvenlik veya şoförlük. Genişletmek için tıkla... ben düz düz memurluk düşünüyorum
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #6 mustafaalixer dedi: ben düz düz memurluk düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sözde tasarruf tedbirleri kapsamında düz memur alımı ne durumda bilmiyorum ama meslek grubu 1 tık avantajlı bence.
mustafaalixer dedi: ben düz düz memurluk düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sözde tasarruf tedbirleri kapsamında düz memur alımı ne durumda bilmiyorum ama meslek grubu 1 tık avantajlı bence.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #7 EdoMinato dedi: Sözde tasarruf tedbirleri kapsamında düz memur alımı ne durumda bilmiyorum ama meslek grubu 1 tık avantajlı bence. Genişletmek için tıkla... Hangi meslek grubu avantajlı düz memurluk mu?
EdoMinato dedi: Sözde tasarruf tedbirleri kapsamında düz memur alımı ne durumda bilmiyorum ama meslek grubu 1 tık avantajlı bence. Genişletmek için tıkla... Hangi meslek grubu avantajlı düz memurluk mu?