KPSS ortaöğretim nasıl çalışılmalı?

Efee35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle hepinize iyi akşamlar. Şu an 12. sınıf olarak staj görüyorum, CNC bölümünde. Fakat itfaiye eri, zabıta, zabıt kâtipliği gibi bir memurluk istiyorum. Sınava nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Şu an elimde hiçbir kitap yok, lise konularında vb. hiçbir şekilde temelim yok. Meslek lisesi olduğum için konulara hangi sırayla, nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Pazartesi salı okuldayım, eve 6'da geliyorum. Çarşamba perşembe cuma günleri staj görüyorum, cumartesi pazar günleri ise evdeyim. Çalışmak için nasıl plan yapacağım, hangi kitaplar ile çalışmam gerektiği hakkında hiç bilgim yok. Amacım bir an önce kitaplarımı alıp konu sıralaması yapıp ders çalışmaya başlamak. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğitakademiden kendine bir program bakabilirsin. Hoca seçiminde ise YouTube'a bak hangisi kafana yatarsa. Önemli: Eğer program dışında bir hoca seçersen video sayısını iyi hesapla. Her hocanın video sayısı aynı olmayabilir.

Türkçe için kısa ve basit anlatımı nedeniyle Yusuf bayraktarı tavsiye ederim. Matematik için temeliniz yoksa Mehmet bilge yıldızı tavsiye ederim. Varsa benim hocam matematikten ilyas güneş tercih edebilirsiniz. Coğrafya için engin eraydın, eğit akademinin kurucusu Mehmet eğit ve sayın hocam coğrafya kanalını tavsiye ederim, özellikle sayın hocam coğrafyada çok güzel taktikler öğrenebilirsin. Tarih için ramazan yetgin, Ahmet karakuza bakabilirsin. Vatandaşlık için emrah vahap özkaracayı tavsiye ederim.

Buralardan başlayarak kanalları göz gezdirebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı