KPSS ortaöğretim sınavı nasıl işliyor?

A1peren

Megapat
Merhaba dostlar. Bu sene YKS'ye girdim ancak çok da iyi bir sonuç alamadım. Ortaöğretim KPSS başvurularını gördüm. Sınavda neler soruluyor? 2 ayda halledebilir miyim? Bir de nasıl bir işe atanıyoruz? Maalesef KPSS hakkında hiçbir bilgim yok. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba dostlar. Bu sene YKS'ye girdim ancak çok da iyi bir sonuç alamadım. Ortaöğretim KPSS başvurularını gördüm. Sınavda neler soruluyor? 2 ayda halledebilir miyim? Bir de nasıl bir işe atanıyoruz? Maalesef KPSS hakkında hiçbir bilgim yok. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Bildiğin tyt 9,10. sınıf konuları, 30 türkçe, 30 matematik, tarih, coğrafya, vatandaşlık 3 ü toplam 60 soru çıkıyor. Toplam 120 soru 130 dakikada yapmaya çalışacaksın. Çalışkanmısın bilmiyorum ama adam akıllı çalışırsan yaparsın. Zamanını iyi kullan. Yüksek puan almaya çalış, çünkü memurluk falan baya istiyor.

Bildiğin TYT 9,10. sınıf konuları, 30 Türkçe, 30 matematik, tarih, coğrafya, vatandaşlık 3'ü toplam 60 soru çıkıyor. Toplam 120 soru 130 dakikada yapmaya çalışacaksın. Çalışkan mısın bilmiyorum ama adamakıllı çalışırsan yaparsın. Zamanını iyi kullan. Yüksek puan almaya çalış, çünkü memurluk falan bayağı istiyor.

TYT Türkçe gibi ise güzel. 33 net yapmıştım. Şuan full evdeyim, oturup çalışabilirim yani. Paragraf kitabı hariç hangi kitapları almam gerek? Bir de bunda tercih sistemi mi var, nasıl bir atama oluyor?

TYT Türkçe gibi ise güzel. 33 net yapmıştım. Şuan full evdeyim, oturup çalışabilirim yani. Paragraf kitabı hariç hangi kitapları almam gerek? Bir de bunda tercih sistemi mi var, nasıl bir atama oluyor?
Direk mülakatsız meslek sahibi oluyorsun. Güzel bir puan al, tercih et direk işe başlarsın önce öğretirler tabi bir kaç ay sonra çalışmaya başlarsın.

Matematiğini yüksek yapmaya çalış.

Direk mülakatsız meslek sahibi oluyorsun. Güzel bir puan al, tercih et direk işe başlarsın önce öğretirler tabii birkaç ay sonra çalışmaya başlarsın.

Matematiğini yüksel yapmaya çalış.

Ben bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyordum ama YKS sebebiyle olmadı. Bilgisayarla alakalı bir bölüm var mı KPSS'de?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı