Heraclain Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #1 İyi günler, daha önce konu açıldı mı, gerçekten göremedim? KPSS ortaöğretimde tercih sistemi nasıl oluyor yardımcı olur musunuz?
İyi günler, daha önce konu açıldı mı, gerçekten göremedim? KPSS ortaöğretimde tercih sistemi nasıl oluyor yardımcı olur musunuz?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Aralık 2020 #2 Tam neyi soruyorsun?
Heraclain Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #3 Megaton dedi: Tam neyi soruyorsun? Genişletmek için tıkla... ya ben kpss'den 92 aldım da tercih yapmam için ne yapmam gerekiyor, mesela üniversite tercihlerinde kodu taratıp ekleyebiliyorduk burada sistem nasıl oluyor biraz farklı ilk defa yapıyorum da
Megaton dedi: Tam neyi soruyorsun? Genişletmek için tıkla... ya ben kpss'den 92 aldım da tercih yapmam için ne yapmam gerekiyor, mesela üniversite tercihlerinde kodu taratıp ekleyebiliyorduk burada sistem nasıl oluyor biraz farklı ilk defa yapıyorum da
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Aralık 2020 #4 ÖABT'ye girdiniz mi?
Ulupsu Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #5 Heraclain dedi: İyi günler, daha önce konu açıldı mı, gerçekten göremedim? KPSS ortaöğretimde tercih sistemi nasıl oluyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 92 almıssaniz büyük ihtimal atanmıssınzdır hocam. Nereye atandiniz?
Heraclain dedi: İyi günler, daha önce konu açıldı mı, gerçekten göremedim? KPSS ortaöğretimde tercih sistemi nasıl oluyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 92 almıssaniz büyük ihtimal atanmıssınzdır hocam. Nereye atandiniz?