Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Ortaöğretim KPSS başvurusu yaptım, çalışmadım. Ne soruyorlar da bilmiyorum. Ne önerirsiniz kitap olarak, YouTube kanalı olarak vs?
Ortaöğretim KPSS başvurusu yaptım, çalışmadım. Ne soruyorlar da bilmiyorum. Ne önerirsiniz kitap olarak, YouTube kanalı olarak vs?
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Zed34 dedi: Ortaöğretim KPSS başvurusu yaptım, çalışmadım. Ne soruyorlar da bilmiyorum. Ne önerirsiniz kitap olarak, YouTube kanalı olarak vs? Genişletmek için tıkla... 18 Temmuz da başlamıyor mu başvurulur nasıl başvuru yaptınız?
Zed34 dedi: Ortaöğretim KPSS başvurusu yaptım, çalışmadım. Ne soruyorlar da bilmiyorum. Ne önerirsiniz kitap olarak, YouTube kanalı olarak vs? Genişletmek için tıkla... 18 Temmuz da başlamıyor mu başvurulur nasıl başvuru yaptınız?
Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 ZYP33 dedi: 18 Temmuz da başlamıyor mu başvurulur nasıl başvuru yaptınız? Genişletmek için tıkla... Beğenmedim neden ? Başvurdum 350 lirada ödedim
ZYP33 dedi: 18 Temmuz da başlamıyor mu başvurulur nasıl başvuru yaptınız? Genişletmek için tıkla... Beğenmedim neden ? Başvurdum 350 lirada ödedim
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 Zed34 dedi: Beğenmedim neden ? Başvurdum 350 lirada ödedim Genişletmek için tıkla... Başvurular 18 Temmuz'da başlıyor deniliyor siz nasıl yaptınız onu da cevaplasaydınız bari.
Zed34 dedi: Beğenmedim neden ? Başvurdum 350 lirada ödedim Genişletmek için tıkla... Başvurular 18 Temmuz'da başlıyor deniliyor siz nasıl yaptınız onu da cevaplasaydınız bari.
Areus Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 246 Yer Edirne 1 Temmuz 2024 #5 KPSS Ortaöğretim başvuruları 18-30 Temmuz arasında olacak siz KPSS Önlisans'a başvurmuşsunuz. 2 yıllık üniversite ya da meslek lisesi mezunu musunuz?
KPSS Ortaöğretim başvuruları 18-30 Temmuz arasında olacak siz KPSS Önlisans'a başvurmuşsunuz. 2 yıllık üniversite ya da meslek lisesi mezunu musunuz?
Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #6 Caped dedi: Başvurular 18 Temmuz'da başlıyor deniliyor siz nasıl yaptınız onu da cevaplasaydınız bari. Genişletmek için tıkla... Önlisans a başvurmuşum farkı ne Areus dedi: KPSS Ortaöğretim başvuruları 18-30 Temmuz arasında olacak siz KPSS Önlisans'a başvurmuşsunuz. 2 yıllık üniversite ya da meslek lisesi mezunu musunuz? Genişletmek için tıkla... Değilim giriş var ama mezun değilim
Caped dedi: Başvurular 18 Temmuz'da başlıyor deniliyor siz nasıl yaptınız onu da cevaplasaydınız bari. Genişletmek için tıkla... Önlisans a başvurmuşum farkı ne Areus dedi: KPSS Ortaöğretim başvuruları 18-30 Temmuz arasında olacak siz KPSS Önlisans'a başvurmuşsunuz. 2 yıllık üniversite ya da meslek lisesi mezunu musunuz? Genişletmek için tıkla... Değilim giriş var ama mezun değilim
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #7 Zed34 dedi: Ön lisans a başvurmuşum farkı ne. Değilim giriş var ama mezun değilim. Genişletmek için tıkla... Ortaöğretim lise bitirenler için, ön lisans üniversite okuyanlar için.
Zed34 dedi: Ön lisans a başvurmuşum farkı ne. Değilim giriş var ama mezun değilim. Genişletmek için tıkla... Ortaöğretim lise bitirenler için, ön lisans üniversite okuyanlar için.
Zed34 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #8 Caped dedi: Ortaöğretim lise bitirenler için, ön lisans üniversite okuyanlar için. Genişletmek için tıkla... Ortaöğretim e giremez miyim ve farkları neler Anladığım kadarıyla ön lisans başvurusunu boşu boşuna yapmışım girsem kazansam dahi ön lisans diplomam yok diye giriş yapamam.
Caped dedi: Ortaöğretim lise bitirenler için, ön lisans üniversite okuyanlar için. Genişletmek için tıkla... Ortaöğretim e giremez miyim ve farkları neler Anladığım kadarıyla ön lisans başvurusunu boşu boşuna yapmışım girsem kazansam dahi ön lisans diplomam yok diye giriş yapamam.