KPSS sınavında soru skandalı

Zaten soruların verildiğini hepimiz biliyorduk. KPSS'de 90-95 puan alan ama iktidarda tanıdığı olmayan birisi mülakatta eleniyordu zaten. Sıkıntı olan şey, ÖSYM'nin 2 saat içinde soruların çalınıp çalınmadığına nasıl karar verdiği.

"biraz zaman geçsin öyle twit atalım bari" diye konuşma geçtiğine yemin edebilirim.

Suç dershaneye gitmeyen öğrencilerin galiba. Özkan'ın her şeyi savunmasına tamamım ama bu cidden cahilliğin daniskası.

Ben ikna oldum ya sorular kesin çalınmış abi. Siz ağlamaya başlayın şimdiden. Baksana imkansız bir şey olmuş bu iki soru nasıl bu kadar benzer olabilir.(!)

Kesin çalmışlar. Sen yediiklim kimsin ki altı üstü yüzlerce soru bankası ve test hazırlayan Türkiye'nin en büyük 1-2 KPSS kursundan birisisin. Ve gidip 120 soru içersinden 2 soruyu birebir tutturup 1-2 soruyuda benzer tutturuyorsun. Gerçekten yazık.

Artık KPSS'ye girilmez. Boşuna para harcamayın baksana sorular çalınıyor.

Sen savunana kadar tesadüf falandır diyordum ama şu an anladım ki tesadüf falan değil.

Hocam asılsızdır diyip hiçbir delil sunmamaları da cabası. O kadar sorgulamayan bir kesim oluşmuş ki asılsız diyip unutturulabiliyor.

Yediiklim dayının herhalde.

Kendisi umarım savunmak için güzel bir para alıyordur. Para almadan AKP'nin ameleliğini yapıyorsa, yazık cidden.

Gidip en tahmin edilebilir soruyu buraya atıyor, diğer sorulara bakmıyor bile. Kaç tane soru ifşalandı, en normal olanı arasından seçip alıyor. Kaç tane köprü var zaten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisi umarım savunmak için güzel bir para alıyordur. Para almadan AKP'nin ameleliğini yapıyorsa, yazık cidden.

Konu AKP'ye nerden geldi? Konu KPSS değil mi?

KPSS'ye yıllar önce girmiş birisi olarak aynı veya benzer sorular çıkar buna itiraz eden yok ki. Test kitapları tutturdukları soru sayısı ile övünür ona göre satar zaten. Ama komple bütün sorular çalınmış koşun sınavı iptal edin. Yok öldük bittik battık çaldılar yediler gitti KPSS soruları denilecek bir durum göremiyorum ben henüz.

120 soru içersinde normal bir bireyin bile bilebileceği. ( Hiç çalışmadan neredeyse bilebileceği kolaylıkta.) Bazı kısıtlı alanda ki soruların benzer çıkması her sene olan şeyler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…