KPSS ve TYT arasındaki Konu Farkları

C-Note

Hectopat
Yer
Batman
Daha fazla  
MSÜ ve TYT sınavlarına hazırlanıyorum. Önceden KPSS Tarih ve Coğrafya konularını bitirdim. MSÜ ve TYT'de Tarih ve Coğrafya çözeceğim ama Tarih ve Coğrafya KPSS ile TYT konu farkları var internetten araştırdım ve kafam çok karıştı. Sizden isteğim arkadaşlar Tarih ve Coğrafya KPSS ile TYT farkı olan konuları bana söylemeniz. Fazla fark olmadığını biliyorum ama benim için 1 net bile getirecek olsa o konuya çalışmak önemlidir.

Not: Sınavlara evde hazırlanıyorum özel ders almıyorum ve dershaneye gitmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarih ne Coğrafya konuları değişir. Biri ölüler üzerinden konuşulur biri de iklim olaylarından bahseder. Geçmiş ve Gelecek arasındaki farkların anlatıldığı derslerdir bunlar neyse geçelim.

Önemli olan kişinin olaylara durumlara bakış tarzını ufkunu daraltma veya genişletme olayıdır. Bir de reklamlar vasıtasıyla markasını birinci yapma arzusunda koşan firmaların daha çok ürün satma hevesi.

Sen tarih dersine bu hocadan çalış başka sözüm yok. Amacım reklam yapmak değil hakikati konuşmak. Bu konuda ceza alırsam eyvallah.

Bir izle bakalım düşüncen değişecek mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende KPSS'ye hazırlanamya başlıcam ama hangi konulara çalışmam gerektiği hakkında pek bir fikrim yok, tavisyesi olan varmı? Evde çalışcam, hangi kitapları almam mı tavsiye edersiniz.

Bende KPSS'ye hazırlanamya başlıcam ama hangi konulara çalışmam gerektiği hakkında pek bir fikrim yok, tavisyesi olan varmı? Evde çalışcam, hangi kitapları almam mı tavsiye edersiniz.
Benim Hocam ekibi der susarım video ders, soru bankası ve konu anlatımı kitaplarını ayrı ayrı al ve çalışmaya başla
KPSS Tarihi zaten bu hocadan çalıştım diğer dersleri ise bu ekipten Tarihi bu hocayla bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…