Seldnurr432 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ocak 2025 #1 Ön lisans KPSS'den 85 ve üstü almak zor mu? Matematik temelim hiç yok. Türkçem biraz iyi. Şimdiden yavaş yavaş başlasam yetişir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Ön lisans KPSS'den 85 ve üstü almak zor mu? Matematik temelim hiç yok. Türkçem biraz iyi. Şimdiden yavaş yavaş başlasam yetişir miyim?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.771 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Her türlü yetişir. Matematiği halledersen 80 altı almazsın.
Seldnurr432 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ocak 2025 #3 zuse dedi: Her türlü yetişir. Matematiği halledersen 80 altı almazsın. Genişletmek için tıkla... Matematiğim berbat
zuse dedi: Her türlü yetişir. Matematiği halledersen 80 altı almazsın. Genişletmek için tıkla... Matematiğim berbat
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.771 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 Seldnurr432 dedi: Matematiğim berbat Genişletmek için tıkla... Yapabildiğini yap türkçe ve genel kültürü fullemeye çalış. Matematik ten en fazla 10 soru yapsan 80-85 gelir.
Seldnurr432 dedi: Matematiğim berbat Genişletmek için tıkla... Yapabildiğini yap türkçe ve genel kültürü fullemeye çalış. Matematik ten en fazla 10 soru yapsan 80-85 gelir.
Seldnurr432 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ocak 2025 #5 zuse dedi: Yapabildiğini yap türkçe ve genel kültürü fullemeye çalış. Matematik ten en fazla 10 soru yapsan 80-85 gelir. Genişletmek için tıkla... O da az en az 85 ve üstü almam gerek bölümümden atanmak istiyorum ben en son 82 ye kadar düşmüş ama benim zamanımda kaç olur bilmiyorum
zuse dedi: Yapabildiğini yap türkçe ve genel kültürü fullemeye çalış. Matematik ten en fazla 10 soru yapsan 80-85 gelir. Genişletmek için tıkla... O da az en az 85 ve üstü almam gerek bölümümden atanmak istiyorum ben en son 82 ye kadar düşmüş ama benim zamanımda kaç olur bilmiyorum
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.771 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #6 Seldnurr432 dedi: O da az en az 85 ve üstü almam gerek bölümümden atanmak istiyorum ben en son 82 ye kadar düşmüş ama benim zamanımda kaç olur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman matematiği bir şekilde halledeceksin kaçışın yok.
Seldnurr432 dedi: O da az en az 85 ve üstü almam gerek bölümümden atanmak istiyorum ben en son 82 ye kadar düşmüş ama benim zamanımda kaç olur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman matematiği bir şekilde halledeceksin kaçışın yok.
Seldnurr432 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ocak 2025 #7 zuse dedi: O zaman matematiği bir şekilde halledeceksin kaçışın yok. Genişletmek için tıkla... Sağol paragraf için önerdigin yayın var mı başlangıç için
zuse dedi: O zaman matematiği bir şekilde halledeceksin kaçışın yok. Genişletmek için tıkla... Sağol paragraf için önerdigin yayın var mı başlangıç için
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.771 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #8 Seldnurr432 dedi: Sağol paragraf için önerdigin yayın var mı başlangıç için Genişletmek için tıkla... Pegem ya da Benim Hocam alabilirsin. Youtube da ders anlatımları çok iyi tavsiye ederim.
Seldnurr432 dedi: Sağol paragraf için önerdigin yayın var mı başlangıç için Genişletmek için tıkla... Pegem ya da Benim Hocam alabilirsin. Youtube da ders anlatımları çok iyi tavsiye ederim.
Seldnurr432 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ocak 2025 #9 zuse dedi: Pegem ya da Benim Hocam alabilirsin. Youtube da ders anlatımları çok iyi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Benim hocamdan zuse dedi: Pegem ya da Benim Hocam alabilirsin. Youtube da ders anlatımları çok iyi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tüm Adaylar İçin 10 Adımda Paragraf Video Konu Anlatımlı ve Video Çözümlü Soru Bankası bu iyi mi
zuse dedi: Pegem ya da Benim Hocam alabilirsin. Youtube da ders anlatımları çok iyi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Benim hocamdan zuse dedi: Pegem ya da Benim Hocam alabilirsin. Youtube da ders anlatımları çok iyi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tüm Adaylar İçin 10 Adımda Paragraf Video Konu Anlatımlı ve Video Çözümlü Soru Bankası bu iyi mi
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.771 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #10 Seldnurr432 dedi: Benim hocamdan Tüm Adaylar İçin 10 Adımda Paragraf Video Konu Anlatımlı ve Video Çözümlü Soru Bankası bu iyi mi Genişletmek için tıkla... Evet iyidir.
Seldnurr432 dedi: Benim hocamdan Tüm Adaylar İçin 10 Adımda Paragraf Video Konu Anlatımlı ve Video Çözümlü Soru Bankası bu iyi mi Genişletmek için tıkla... Evet iyidir.