Kroshka Enot Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Ön lisans mezunuyum ancak henüz sisteme mezun olarak düşmedim. Ortaöğretim KPSS için başvuru yapabiliyorum eğer başvuru yaptıktan sonra ön lisans mezunu olursam KPSS için yeterli puanı alsam bile tercih yapma ve atanma konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Ön lisans mezunuyum ancak henüz sisteme mezun olarak düşmedim. Ortaöğretim KPSS için başvuru yapabiliyorum eğer başvuru yaptıktan sonra ön lisans mezunu olursam KPSS için yeterli puanı alsam bile tercih yapma ve atanma konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 720 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Şu konuya göz atabilirsiniz; Ön lisans mezunu birisi lise KPSS ile işe girebilir mi? Anladığım başvuru yapıyorsanız girebilirsiniz ve puanınız 2 yıl boyunca geçerli olacak ta ki sonraki sınava girişinize kadar. Artı 0 Eksi
Şu konuya göz atabilirsiniz; Ön lisans mezunu birisi lise KPSS ile işe girebilir mi? Anladığım başvuru yapıyorsanız girebilirsiniz ve puanınız 2 yıl boyunca geçerli olacak ta ki sonraki sınava girişinize kadar.