Mikoshi Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 226 Çözümler 1 17 Mart 2025 #1 Merhaba, dış kaynaktan subaylık alımı için KPSS P3 puan türü isteniyor, ancak P3 türü çift yıllarda yapılmıyor muydu? Bu yıl yapılacak olan KPSS A Grubu GK-GY sınavına girip P3 elde edebilir miyim? Bölümüm mühendislik, fark eder mi bilmiyorum ama.
Merhaba, dış kaynaktan subaylık alımı için KPSS P3 puan türü isteniyor, ancak P3 türü çift yıllarda yapılmıyor muydu? Bu yıl yapılacak olan KPSS A Grubu GK-GY sınavına girip P3 elde edebilir miyim? Bölümüm mühendislik, fark eder mi bilmiyorum ama.
Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 17 Mart 2025 #2 KPSS B grubu her sene yapılıyor. B grubuna girip dış kaynak alımı geldiğinde başvuru yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Mikoshi Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 226 Çözümler 1 17 Mart 2025 #3 Metm0sby dedi: KPSS b grubu her sene yapılıyor. B grubuna girip dış kaynak alımı geldiğinde başvuru yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ÖSYM'nin sınav takviminde göremedim yalnızca a mevcut. Artı 0 Eksi
Metm0sby dedi: KPSS b grubu her sene yapılıyor. B grubuna girip dış kaynak alımı geldiğinde başvuru yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ÖSYM'nin sınav takviminde göremedim yalnızca a mevcut.