STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 Herkese merhaba. Dediğim gibi nasıl çalışılacağını bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Not: Matematikte aşırı zayıfım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024
Herkese merhaba. Dediğim gibi nasıl çalışılacağını bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Not: Matematikte aşırı zayıfım.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 17 Ocak 2024 #2 STREA dedi: Herkese merhaba. Dediğim gibi nasıl çalışılacağını bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Not: Matematikte aşırı zayıfım. Genişletmek için tıkla... Matematikte eğer 0 san Antrmenlarla matematik çöz hocam işlemleri öğrenmeyi başlarsın KPSS çalışan tanıdığımında matematikte 4-5 neti vardı özel derste önce bu kitapla başladı.
STREA dedi: Herkese merhaba. Dediğim gibi nasıl çalışılacağını bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Not: Matematikte aşırı zayıfım. Genişletmek için tıkla... Matematikte eğer 0 san Antrmenlarla matematik çöz hocam işlemleri öğrenmeyi başlarsın KPSS çalışan tanıdığımında matematikte 4-5 neti vardı özel derste önce bu kitapla başladı.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Ocak 2024 #3 Youtube kanallarından izleyip bol soru çözüp tekrar yapın. Başka ne önerilir bilmiyorum.