18 yaşındayım liseden yeni mezun oldum, üniversite sınavına girdim ancak üniversitede 4 yılımı heba etmek istemiyorum. Zaten polislik için girmiştim ancak ham puanım kılpayı yetmedi meslek lisesi çıkışlı olduğum için ek puan ile 2 yıllık ön lisans Mekatronik bölümleri geliyor ancak ben zaten şu an teknisyenim kendimi gidip bir ustanın yanında geliştirsem teknikerin girdiği çoğu yere girerim bu yüzden onu da boş verdim. Şimdi aklımda tek çıkış yolum var KPSS girip memur olarak atanmak istiyorum çünkü şu an üniversite mezunlarının çoğu işsiz kalıyor. Yani anlatmak istediğim illa üniversite okuyacaksam sağlam bir bölüm sağlam bir üniversite olmalı çünkü gidip saçma bir bölüm okursam hem yıllarımı heba ederim hem de gereksiz masraf olur zaten şu an herkes üniversite mezunu olabiliyor önemli olan kaliteli üniversite kaliteli bölüm olmalı.
Sormak istediğim KPSS çalışacağım 8 ayım var şu an boştayım evdeyim günlük ne kadar çalışmalıyım nasıl çalışmalıyım hangi yolu izlemeliyim? Önerdiğiniz kitaplar var mı?