Ali İsa Aydoğdu
Hectopat
Daha fazla
Şimdi uygulayacağım90 hizmet varsa 30-40 hizmet çalışıyor. Yani, elle kapatmak çok zahmetli ve zaten Windows'un izin vermediği hizmetleri bile kapatıyor.
Şimdi uygulayacağım.
Dikkatlice uyguladım ve bir sorun yok şu anlık. Görev Yöneticisi>Ayrıntılar kısımında biraz azalma oldu. Hizmet kapama açma dosyalarını da arşivime ekledim ileri zamanlarda ayarları geri almak için. Tekrar teşekkürler. Bir oyuna girip performansını kontrol edeceğim.Dikkatlice yapın. Ben, uzun zamandır yapıyorum bunu. Windows'u güncellemek için varsayılana döndürme diye bir şey var, onu yaparsınız güncellemek isterseniz.
Dikkatlice uyguladım ve bir sorun yok şu anlık. Görev yöneticisi>ayrıntılar kısımında biraz azalma oldu. Hizmet kapama açma dosyalarını da arşivime ekledim ileri zamanlarda ayarları geri almak için. Tekrar teşekkürler. Bir oyuna girip performansını kontrol edeceğim.
Hala 69 tane servis çalışıyor gözüküyor normal mi? Ama Durdurulmuş birsürü servis varHizmetler kısmından bakın, ne kadar azalmış görün.
Hala 69 tane servis çalışıyor gözüküyor normal mi? Ama durdurulmuş bir sürü servis var.
Hayır home sürümü. Resmi iso dosyası ile kurulum yapmıştım. İnternetden bir ürün anahtarı buldum ve etkinleştirmiştim.Windows 10 Pro mu? Pro ise, Home'a göre ekstra fazla servis var. Daha az olması lazımdı normalde.
Hayır Home sürümü. Resmi ISO dosyası ile kurulum yapmıştım. İnternetten bir ürün anahtarı buldum ve etkinleştirmiştim.
Tam bekledim cmd yi. Yarıdan fazlası durdurulmuş zaten ama bende çok fazla hizmet gözüküyor. Biraz inceledim ve çoğunlukla uygulamaların hizmetleri kalmış geriyeUygulamaların servisleri olabilir birçoğu. Yarısından fazlası durdurulmuş ise sıkıntı yok. Tam beklediniz mi o CMD ekranını? Benim bilgisayarımda yarısından fazlası durdurulmuş.
Tam bekledim CMD'yi. Yarıdan fazlası durdurulmuş zaten ama bende çok fazla hizmet gözüküyor. Biraz inceledim ve çoğunlukla uygulamaların hizmetleri kalmış geriye.