Kraken V3 hypersense BlackShark V2 muadili midir?

khlestov

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
Merhaba arkadaşlar. BlackShark V2 ESL Edition kullanmaktaydım kulaklık bozuldu servise götürdüm ve değişim/iade raporu çıktı. Ben 2024 Mart ayında 2500TL'ye satın almıştım malum şimdi para iadesi alsam aynı kulaklığı almam mümkün değil. BlackShark V2 X modeli bile 2500TL'den fazla. Bana önerilen değişim ürünü Kraken V3 hypersense modelini bu BlackShark v2'nin muadili mi oluyor? Kabul etmeli miyim yoksa tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım? Biraz araştırdığımda BlackShark V2 daha iyi gibi geldi gözüme bilgili arkadaşlar fikir verirse sevinirim duruma göre tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.

Hocam ben de yakın zamanda BlackShark V2 kulaklığımı servise gönderdim ve iade raporu çıktı. MediaMarkt değişim yapamayız diyor. İadeye zorluyor. 2 yıl önce 2500 liraya alınan kulaklığı iade ederken yine aynı parayı teklif ediyorlar. Parça değişimi yaparken parçanın güncel fiyatını istiyorlar... Siz kulaklığı nereden aldınız?

Ben bu iki kulaklığın muadil olduğunu düşünmüyorum. BlackShark V2 benim gözümde daha iyi fakat iki kulaklığı karşılaştırabilecek bilgi ve deneyime sahip birinin yorumu daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…