KRAL DADG2 Hazır Sistem Alınır mı?

coolqid_22

Decapat
İtopyadan hazır bilgisayar almak istiyorum, bütçem 5000, 5500 TL civarı, 144Hz monitör ile birlikte alacağım. KRAL DADG2 144Hz monitör ile 5100 TL oluyor, almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplamak ile uğraşmak istemiyorsan alınabilir. Örnek vermem gerekirse geçenlerde %18 KDV indirimi vardı Vatan'da aynı fiyatlara geliyor, hatta 200-300₺ daha ucuza toplayabilirsin kampanya ile.

Almak istiyorumda sistemi çok ısınırmı 7,8 saat gibi felan oynadığım oluyor çok ısınınca fps düşüyor diye biliyorum, ayriyetten sıvı soğutma takmam gerekiyormu ?

%18 KDV indirimi bile kurtarmıyor. 4.300 TL'ye gerilemiyor ürünün fiyatı Vatan'da.

Kurtarmıyor derken ki yorumunuz ironi olarak düşünüyorum. DADG2 sistemi yapılmadan önce vatan bilgisayarın sağlamış olduğu %18 KDV kampayasında bizzat yararlandım hatta ekran kartı hariç sistem parçalarının bir çoğu aynı diyebilirim.

Ek olarak indirimde yanlış hatırlamıyorum o kasa ve ssd yoktu indirimde, geri kalanlar vardı.

Artık soğutma konusunda çok güçlü AMD özellikle işlemci konusunda. Ben hafif OC yaparak uzun süre yük altında kullandığımda bile 70 dereceyi görmedi. Ekran kartı da son updateler ile çok ciddi sıcaklık düşüşü yaşadı. İster el ile isterseniz otomatik fan devrinde kullanın. 70 dereceleri geçmez ve bu da gayet iyi bir sıcaklık.

Artık soğutma konusunda çok güçlü AMD özellikle işlemci konusunda. Ben hafif OC yaparak uzun süre yük altında kullandığımda bile 70 dereceyi görmedi. Ekran kartı da son updateler ile çok ciddi sıcaklık düşüşü yaşadı. İster el ile isterseniz otomatik fan devrinde kullanın. 70 dereceleri geçmez ve bu da gayet iyi bir sıcaklık.
Vaktimin çoğunu bilgisayarda geçiriyorum saatlerce oynadığımda bir FPS kaybı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı