3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 8 Eylül 2022 #41 Qwerty10 dedi: Allah'a nasıl hesap verecek bakalım ah be nenem son dakika golü atıp müslüman olaydın. Genişletmek için tıkla... Cehennem odunu. Ölmesi bile 10 yıl sürdü.
Qwerty10 dedi: Allah'a nasıl hesap verecek bakalım ah be nenem son dakika golü atıp müslüman olaydın. Genişletmek için tıkla... Cehennem odunu. Ölmesi bile 10 yıl sürdü.
FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #42 Qwerty10 dedi: Allah'a nasıl hesap verecek bakalım ah be nenem son dakika golü atıp müslüman olaydın. Genişletmek için tıkla... Belki olmuştur
Qwerty10 dedi: Allah'a nasıl hesap verecek bakalım ah be nenem son dakika golü atıp müslüman olaydın. Genişletmek için tıkla... Belki olmuştur
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Eylül 2022 #43 Qwerty10 dedi: Allah'a nasıl hesap verecek bakalım ah be nenem son dakika golü atıp müslüman olaydın. Genişletmek için tıkla... Allah'ın işine kul karışmaz.
Qwerty10 dedi: Allah'a nasıl hesap verecek bakalım ah be nenem son dakika golü atıp müslüman olaydın. Genişletmek için tıkla... Allah'ın işine kul karışmaz.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 8 Eylül 2022 #44 FurkanVI dedi: Belki olmuştur Genişletmek için tıkla... Münker ve Nekir melekleri geldi ve şunları dedi: Cehenneme atıldın.
FurkanVI dedi: Belki olmuştur Genişletmek için tıkla... Münker ve Nekir melekleri geldi ve şunları dedi: Cehenneme atıldın.
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 8 Eylül 2022 #45 XEfe.Bey dedi: All Ah'ın işine kul karışmaz. Genişletmek için tıkla... Ben hâşâ Allah'ın işine karışmıyorum da sen bunumu çıkardın sadece yani.
XEfe.Bey dedi: All Ah'ın işine kul karışmaz. Genişletmek için tıkla... Ben hâşâ Allah'ın işine karışmıyorum da sen bunumu çıkardın sadece yani.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Eylül 2022 #46 Qwerty10 dedi: Ben hâşâ Allah'ın işine karışmıyorum da sen bunumu çıkardın sadece yani. Genişletmek için tıkla... Sen Allah'a nasıl hesap vereceksin hocam? Sen kendi hesabını düşün.
Qwerty10 dedi: Ben hâşâ Allah'ın işine karışmıyorum da sen bunumu çıkardın sadece yani. Genişletmek için tıkla... Sen Allah'a nasıl hesap vereceksin hocam? Sen kendi hesabını düşün.
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #47 VIN dedi: 70 yıldır Kraliçe olup 15 tane başbakan atamış olan 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Erken ölmüş ölüm sebebi neydi acaba beklenmeyen bir ölüm oldu.
VIN dedi: 70 yıldır Kraliçe olup 15 tane başbakan atamış olan 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Erken ölmüş ölüm sebebi neydi acaba beklenmeyen bir ölüm oldu.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 8 Eylül 2022 #48 Qwerty10 dedi: Allah'a nasıl hesap verecek bakalım ah be nenem son dakika golü atıp Müslüman olaydın. Gece sordusunda rabbin kim diye sorduklarında gelemeyen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Olsun be hocam. Çok iyi bir kadındı. Çok terbiyeli, düzgün, efendi bir kraliçeydi. Allah rahmet eylesin. Gerisi Allah'a kalmış.
Qwerty10 dedi: Allah'a nasıl hesap verecek bakalım ah be nenem son dakika golü atıp Müslüman olaydın. Gece sordusunda rabbin kim diye sorduklarında gelemeyen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Olsun be hocam. Çok iyi bir kadındı. Çok terbiyeli, düzgün, efendi bir kraliçeydi. Allah rahmet eylesin. Gerisi Allah'a kalmış.
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 8 Eylül 2022 #49 XEfe.Bey dedi: Sen Allah'a nasıl hesap vereceksin hocam? Sen kendi hesabını düşün. Genişletmek için tıkla... Ya tamamda sen onu bunu bırak ne alaka insanların dinini tartışacak değilim ölmüş gitmiş gül geç illa bir sap olacaksınız. Olga666 dedi: Olsun be hocam. Çok iyi bir kadındı. Çok terbiyeli, düzgün, efendi bir kraliçeydi. Allah rahmet eylesin. Gerisi Allah'a kalmış. Genişletmek için tıkla... Olga666 dedi: Olsun be hocam. Çok iyi bir kadındı. Çok terbiyeli, düzgün, efendi bir kraliçeydi. Allah rahmet eylesin. Gerisi Allah'a kalmış. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ilgilendirmez bizi ya elin kraliçesi ahaha
XEfe.Bey dedi: Sen Allah'a nasıl hesap vereceksin hocam? Sen kendi hesabını düşün. Genişletmek için tıkla... Ya tamamda sen onu bunu bırak ne alaka insanların dinini tartışacak değilim ölmüş gitmiş gül geç illa bir sap olacaksınız. Olga666 dedi: Olsun be hocam. Çok iyi bir kadındı. Çok terbiyeli, düzgün, efendi bir kraliçeydi. Allah rahmet eylesin. Gerisi Allah'a kalmış. Genişletmek için tıkla... Olga666 dedi: Olsun be hocam. Çok iyi bir kadındı. Çok terbiyeli, düzgün, efendi bir kraliçeydi. Allah rahmet eylesin. Gerisi Allah'a kalmış. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ilgilendirmez bizi ya elin kraliçesi ahaha
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.533 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Eylül 2022 #50 Üzücü.