LameC Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #1 Ben krampon alacağım ayakkabıyı 41.5 giyiyorum 43 numara mı almalıyım? Karar veremedim.
Servant Of Amon Ra Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 170 30 Eylül 2021 #2 Ayağın kaç numara ise o
SeptimDynastiy Centipat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 65 Çözümler 1 30 Eylül 2021 #3 Ayağınızdan fırlamayan ama tam oturmayan bir şey almalısınız. Bunu en iyi deneyerek anlarsınız .
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #4 Benim kramponum normal ayakkabı numaramın 1 numara küçüğü. Tabi bu herkeste öyle olacak değil, kramponun yapısıyla da alakalı olabilir.
Benim kramponum normal ayakkabı numaramın 1 numara küçüğü. Tabi bu herkeste öyle olacak değil, kramponun yapısıyla da alakalı olabilir.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #5 LameC dedi: Ben krampon alacağım ayakkabıyı 41.5 giyiyorum 43 numara mı almalıyım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Bunun konusunu açmaya gerek yok. Giydin rahat hissettin satın al işte.
LameC dedi: Ben krampon alacağım ayakkabıyı 41.5 giyiyorum 43 numara mı almalıyım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Bunun konusunu açmaya gerek yok. Giydin rahat hissettin satın al işte.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 30 Eylül 2021 #6 LameC dedi: Ben krampon alacağım ayakkabıyı 41.5 giyiyorum 43 numara mı almalıyım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Model belirtin.
LameC dedi: Ben krampon alacağım ayakkabıyı 41.5 giyiyorum 43 numara mı almalıyım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Model belirtin.
xianpw Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 663 30 Eylül 2021 #7 Krampon işleri deneyerek alınır dostum.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 30 Eylül 2021 #8 LorenzoMatterhorn dedi: Bunun konusunu açmaya gerek yok. Giydin rahat hissettin satın al işte. Genişletmek için tıkla... İnternetten alacaksa açılmalı hocam bilmeden konuşmayın kramponların modellerinin kalıbı ya küçük ya büyük oluyor.
LorenzoMatterhorn dedi: Bunun konusunu açmaya gerek yok. Giydin rahat hissettin satın al işte. Genişletmek için tıkla... İnternetten alacaksa açılmalı hocam bilmeden konuşmayın kramponların modellerinin kalıbı ya küçük ya büyük oluyor.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #9 Sinyor Ezio Auditore dedi: İnternetten alacaksa açılmalı hocam bilmeden konuşmayın kramponların modellerinin kalıbı ya küçük ya büyük oluyor. Genişletmek için tıkla... Dostum internetten alacak olsa bile biz ayakkabının kalıbını ayak tipini nereden bilelim ? Kendisi denemeden kimse bilemez ki.
Sinyor Ezio Auditore dedi: İnternetten alacaksa açılmalı hocam bilmeden konuşmayın kramponların modellerinin kalıbı ya küçük ya büyük oluyor. Genişletmek için tıkla... Dostum internetten alacak olsa bile biz ayakkabının kalıbını ayak tipini nereden bilelim ? Kendisi denemeden kimse bilemez ki.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 30 Eylül 2021 #10 LorenzoMatterhorn dedi: Dostum internetten alacak olsa bile biz ayakkabının kalıbını ayak tipini nereden bilelim? Kendisi denemeden kimse bilemez ki. Genişletmek için tıkla... Ben çoğu kramponu kullandığım için biliyorum şahsen bildiğim bir model ise söylerim bilmiyorsanız konudan sakince çıkın, ayrıca moderatör onaylamış size ne.
LorenzoMatterhorn dedi: Dostum internetten alacak olsa bile biz ayakkabının kalıbını ayak tipini nereden bilelim? Kendisi denemeden kimse bilemez ki. Genişletmek için tıkla... Ben çoğu kramponu kullandığım için biliyorum şahsen bildiğim bir model ise söylerim bilmiyorsanız konudan sakince çıkın, ayrıca moderatör onaylamış size ne.