LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #11 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ben çoğu kramponu kullandığım için biliyorum şahsen bildiğim bir model ise söylerim bilmiyorsanız konudan sakince çıkın moderatör onaylamış size ne. Genişletmek için tıkla... Ne bu gereksiz atar ? Tamam sakin ol küçük enişte demedik bir şey.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ben çoğu kramponu kullandığım için biliyorum şahsen bildiğim bir model ise söylerim bilmiyorsanız konudan sakince çıkın moderatör onaylamış size ne. Genişletmek için tıkla... Ne bu gereksiz atar ? Tamam sakin ol küçük enişte demedik bir şey.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 30 Eylül 2021 #12 LorenzoMatterhorn dedi: Ne bu gereksiz atar? Tamam sakin ol küçük enişte demedik bir şey. Genişletmek için tıkla... Gereksiz yorum yaparsanız sinirlenirim muhtemelen kramponlar hakkında bir bilginiz yok ki böyle bir şey yazdınız bilmiyorsanız bilmediğiniz bir şeye yorum yapmayın abi bu kadar basit.
LorenzoMatterhorn dedi: Ne bu gereksiz atar? Tamam sakin ol küçük enişte demedik bir şey. Genişletmek için tıkla... Gereksiz yorum yaparsanız sinirlenirim muhtemelen kramponlar hakkında bir bilginiz yok ki böyle bir şey yazdınız bilmiyorsanız bilmediğiniz bir şeye yorum yapmayın abi bu kadar basit.