pcc Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ekim 2022 #1 Kramponumu temizlemek istiyorum ama makinede zarar gorur falan diye yaklasmiyorum. Dışından pek sorun yok ama içi kokuyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2022
Kramponumu temizlemek istiyorum ama makinede zarar gorur falan diye yaklasmiyorum. Dışından pek sorun yok ama içi kokuyor ne yapmalıyım?
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 26 Ekim 2022 #2 pcc dedi: Kramponumu temizlemek istiyorum ama makinede zarar gorur falan diye yaklasmiyorum. Dışından pek sorun yok ama içi kokuyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Havalandır hocam. O koku çok zor geçer açıkçası.
pcc dedi: Kramponumu temizlemek istiyorum ama makinede zarar gorur falan diye yaklasmiyorum. Dışından pek sorun yok ama içi kokuyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Havalandır hocam. O koku çok zor geçer açıkçası.
pcc Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ekim 2022 #3 kyujin dedi: Havalandır hocam. O koku çok zor geçer açıkçası. Genişletmek için tıkla... arkadaştan aldım ondada maşallah nasıl ayak varsa
kyujin dedi: Havalandır hocam. O koku çok zor geçer açıkçası. Genişletmek için tıkla... arkadaştan aldım ondada maşallah nasıl ayak varsa
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 26 Ekim 2022 #4 pcc dedi: arkadaştan aldım ondada maşallah nasıl ayak varsa Genişletmek için tıkla... Hocam ayakkabının içindeki tabanı değiştirebilirsiniz. Maalesef öyle oluyor hocam.
pcc dedi: arkadaştan aldım ondada maşallah nasıl ayak varsa Genişletmek için tıkla... Hocam ayakkabının içindeki tabanı değiştirebilirsiniz. Maalesef öyle oluyor hocam.