Krampon numara küçültme nasıl yapılır?

Daha fazla  
Cumartesi halı saha yapacağız ancak kramponum 1 numara büyük ve bazen çıkacakmis gibi hissediyor rahat oynayamiyorum. Herhangi bir işlemle kramponu 1 numara küçültme şansımız var mı yani içine herhangi bir şey koyup veya iki kat çorap giyip vs. şimdiden teşekkürler.

Cumartesi halı saha yapacağız ancak kramponum 1 numara büyük ve bazen çıkacakmis gibi hissediyor rahat oynayamiyorum. Herhangi bir işlemle kramponu 1 numara küçültme şansımız var mı yani içine herhangi bir şey koyup veya iki kat çorap giyip vs. şimdiden teşekkürler.
2 kat çorap giyip bağcıkları çok iyi sıkın bence hallolur.

Hocam 2 kat çorap giyip bağcıkların hepsini söküp tekrar teker teker takın ama ayağınızı sıkabileceği en maksimum seviyede sıkmaya çalışın. Merak etmeyin çok sıktı demeyin bağcıklar biraz esneme yapacak zaten. O yüzden bağcıkları tekrar takarken olabildiğince elinizi korkak alıştırmadan sıkın. İkinci bir öneri olarak ayağınıza bandaj sarmak üstüne çorap giymek. Bandajı sağdan sola olarak ayağınızın kemiğinin oradan sardığınızda en azından idareten işe yarayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı