Krampon önerisi

zSwift25

Hectopat
Daha fazla  
Selam, okullar açıldı ve benim de antrenmanlarım başlıyor. En son 2 sene önce krampon giydiğim için şu anki kramponlarım ayağıma uymuyor ve yenisini alacağım. Tavsiye ettiğiniz bir model var mı? Eski tip sahada oynuyoruz halı saha ayakkabım vardı çok eskıden ama onu giydiğimde kayıp düşmüştüm. Ne tür bir krampon almalıyım? Tavsiyeleriniz var mı?

Selam, okullar açıldı ve benim de antrenmanlarım başlıyor. En son 2 sene önce krampon giydiğim için şu anki kramponlarım ayağıma uymuyor ve yenisini alacağım. Tavsiye ettiğiniz bir model var mı? Eski tip sahada oynuyoruz halı saha ayakkabım vardı çok eskıden ama onu giydiğimde kayıp düşmüştüm. Ne tür bir krampon almalıyım? Tavsiyeleriniz var mı?
Bütçe nedir Hocam.

Halı sahada sert şut çekıyorum ayağım acımaz değilmi? Eskıden adidas predatör kullanıyordum topa sert vurunca ayağım acıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı