M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 Tanıdığım birkaç kişi var onlara göre krampon onerisi yapabilir misiniz ben de dahil olmak üzere? Mevkileri yazıyorum. 1. kişi- sağ-sol açık, ofansif orta saha. 2. kişi- orta saha, santrafor, sol açık. 3. kişi- sol açık, santrafor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
Tanıdığım birkaç kişi var onlara göre krampon onerisi yapabilir misiniz ben de dahil olmak üzere? Mevkileri yazıyorum. 1. kişi- sağ-sol açık, ofansif orta saha. 2. kişi- orta saha, santrafor, sol açık. 3. kişi- sol açık, santrafor.
Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 679 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #2 Bunu giy en iyi oynayan sen olursun. Nike Store. Shoes, Clothing & Gear. %s www.nike.com
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #3 Reax dedi: Bunu giy en iyi oynayan sen olursun. Nike Store. Shoes, Clothing & Gear. %s www.nike.com Genişletmek için tıkla... Hocam krampon çok mantıklı gelmedi bana kanat yazdım diye superfly yazıp geçmişsiniz sanki, her kişiye göre öneri istedim yukarıda okursanız.
Reax dedi: Bunu giy en iyi oynayan sen olursun. Nike Store. Shoes, Clothing & Gear. %s www.nike.com Genişletmek için tıkla... Hocam krampon çok mantıklı gelmedi bana kanat yazdım diye superfly yazıp geçmişsiniz sanki, her kişiye göre öneri istedim yukarıda okursanız.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #4 Santrafor ve çoğu orta saha mevkisinde Nike Hypervenom X kullanmışlığım var. Tavsiye ederim.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #5 Kirrik67 dedi: Santrafor ve çoğu orta saha mevkisinde Nike hypervenom X kullanmışlığım var. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için.
Kirrik67 dedi: Santrafor ve çoğu orta saha mevkisinde Nike hypervenom X kullanmışlığım var. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için.