Krampon önerisi

• Konuyu başlatan Lory7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.831

Lory7

Hectopat
Yer
Niğde
Merhaba 42 numara normal ayakkabı giyiyorum ve buna göre bir krampon önerir misiniz? Özellikle topa vurduğumda düz gitmesi ve çalımda topu düzgün kontrol etmeyi kolaylaştırması lazım, tabii bunu krampon sağlıyorsa. Bütçem tam olarak yok, krampon piyasasını bilmiyorum ama 1000 çok olur benim için.

Merhaba 42 numara normal ayakkabı giyiyorum ve buna göre bir krampon önerir misiniz? Özellikle topa vurduğumda düz gitmesi ve çalımda topu düzgün kontrol etmeyi kolaylaştırması lazım, tabii bunu krampon sağlıyorsa. Bütçem tam olarak yok, krampon piyasasını bilmiyorum ama 1000 çok olur benim için.
1000 liraya artık çok bir şey bulamazssın bence şunu bir gözden geçirmelisin eğerki bütceni asarsa söyle başka bakayım.

İkinci el istersen Mercurial serisine bakabilirsin. Dolap uygulamasında ucuz ve çok temiz kramponlar mevcut. Oraya bir göz atın.

Özellikle topa vurduğumda düz gitmesi ve çalımda topu düzgün kontrol etmeyi kolaylaştırması lazım, tabii bunu krampon sağlıyorsa.

Bu ayağınızla alakalı bir durum. O bütçede pek düzgün ayakkabı yok. Biraz daha arttırman gerekli. Halı saha mı yoksa çim saha için mi bakıyorsunuz?

Bu ayağınızla alakalı bir durum. O bütçede pek düzgün ayakkabı yok. Biraz daha arttırman gerekli. Halı saha mı yoksa çim saha için mi bakıyorsunuz?

Mahallede olan sahalar var ya oralarda oynarım genelde.

Fark etmez dostum eğer ki güvenilirse buradan da alabilirsin. Puma F/P bir marka bence gözden geçir.

Tasarımı çok hoşuma gitmedi başka bir şey var mı mesela 1500 yapsam bütçeyi.

Mahallede olan sahalar var ya oralarda oynarım genelde.

Tasarımı çok hoşuma gitmedi başka bir şey var mı mesela 1500 yapsam bütçeyi.
Kramponx diye bir sayfa var oraya bakabilirsin,sanırım orjinal değil ama orijinal seviyesinde replika satıyorlar yani çoğu kişi memnun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı