Arkadaşlar çok fazla bütçem yok. Max 1000 TL falan maça falan çok çıkmıyorum. Haftada bir arkadaşlarla falan gidiyoruz. Kullandığım çok eskidi ve değiştirmem lazım. Ben internette gezerken bunu buldum. Yorumları iyi gözüküyor ama replika.
Arkadaşlar çok fazla bütçem yok. Max 1000 TL falan maça falan çok çıkmıyorum. Haftada bir arkadaşlarla falan gidiyoruz. Kullandığım çok eskidi ve değiştirmem lazım. Ben internette gezerken bunu buldum. Yorumları iyi gözüküyor ama replika.
Lotto RATRON FG 3PR Siyah Erkek Krampon size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla flo.com.tr'de!
www.flo.com.tr
Üstten alta doğru fiyatları azalıyor. Bilinmedik markalara yönelmemenizi hele ki replika, orijinal ayakkabılara benzetilerek satılan ayakkabıları almamanızı öneririm. Aklınıza yatan bir model varsa onun yorumlarını araştırabilirsiniz. 2 ay sonra patlarsa garantiye gönderdiğinizde olumlu sonuç alabileceğiniz markaları kullanmanızı öneririm.