F futbol meraklısı Yoctopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar merhaba sorum benim ayagım şimdi 42 numara 40 numara Nike Air Zoom aldım tamircide genişleticem sorun burada şimdi genişletirsem zarar görür mü ve genişletiktten sonra kaç ay kullanabilirim degiştiremem o yuzden.
Arkadaşlar merhaba sorum benim ayagım şimdi 42 numara 40 numara Nike Air Zoom aldım tamircide genişleticem sorun burada şimdi genişletirsem zarar görür mü ve genişletiktten sonra kaç ay kullanabilirim degiştiremem o yuzden.
E eXaer Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 10100f-RX 570-16GB-512 M2 SSD i7 12650h-RTX4050-16GB-512 M2 SSD Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #2 Dostum o kadar genişlemez normal olarak zarar görmesinden ziyade eskisi gibi rahat olmaz sürekli ayağın vurur.
Dostum o kadar genişlemez normal olarak zarar görmesinden ziyade eskisi gibi rahat olmaz sürekli ayağın vurur.
F futbol meraklısı Yoctopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #3 eXaer dedi: Dostum o kadar genişlemez normal olarak zarar görmesinden ziyade eskisi gibi rahat olmaz sürekli ayağın vurur. Genişletmek için tıkla... Peki kaç ay kullanabilirim.
eXaer dedi: Dostum o kadar genişlemez normal olarak zarar görmesinden ziyade eskisi gibi rahat olmaz sürekli ayağın vurur. Genişletmek için tıkla... Peki kaç ay kullanabilirim.