Kramponx.com gloveglu alınır mı?

poyrzmc

Decapat
Yer
Esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa

Rane Twelve MK2 | Reloop Elite Mixer | JBL 305P MK2
Meslek
Turntablist/DJ
Herkese iyi geceler. Kaleci olduğum için eldivenime Gloveglu (kavrama arttırıcı) sprey gerekiyordu ve bende en bilindik markalardan birisi olan "gloveglu" spreyi araştırmak için internete girdim. Dolaptan bu ürünü almıştım sahtesi geldi ve hiçbir işe yaramıyordu. Bir tane buldum fiyatı 290 TL, Kramponx.com sitesindeydi. Orijinal fiyatı 500 TL biraz tereddüt ediyorum alan varsa yazabilir mi, sizce alınır mı?

dostum net bir şekilde güvenilir diyemem çünkü böyle söyleyip kandırılırsan suçlu olmak istemiyorum yani kefil değilim ama şunu söyliyim 1 sene önce oradan krampon aldım ve gayet iyi kaliteli bir ürün gönderdiler ve çok memnun kalarak kullandım

Herkese iyi geceler. Kaleci olduğum için eldivenime gloveglu (kavrama arttırıcı) sprey gerekiyordu ve bende en bilindik markalardan birisi olan "gloveglu" spreyi araştırmak için internete girdim. Dolaptan bu ürünü almıştım sahtesi geldi ve hiçbir işe yaramıyordu. Bir tane buldum fiyatı 290 TL, Kramponx.com sitesindeydi. Orijinal fiyatı 500 TL biraz tereddüt ediyorum alan varsa yazabilir mi, sizce alınır mı?

Kramponx güvenilir ama sattıkları şeyler yan sanayi, orijinal değil yani onu bilerek alışveriş yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı