ugamanyak Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 245 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar krampon aldım yeni. Ama yanlardan falan sıkmıyor, sadece parmaklarimı biraz sıkıyor. Açılır mı sizce? Babam açılır dedi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
Arkadaşlar krampon aldım yeni. Ama yanlardan falan sıkmıyor, sadece parmaklarimı biraz sıkıyor. Açılır mı sizce? Babam açılır dedi.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.496 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Evet giydikçe açılabilir.
ugamanyak Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 245 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 micheal owen dedi: Evet giydikçe açılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ayağımda açılsın diye giyiyorum ama yarın antrenmanım var daha hızlı bir çözüm var mı sizin bildiğiniz?
micheal owen dedi: Evet giydikçe açılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ayağımda açılsın diye giyiyorum ama yarın antrenmanım var daha hızlı bir çözüm var mı sizin bildiğiniz?
6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 13 Temmuz 2024 #4 ugamanyak dedi: Hocam şu an ayağımda açılsın diye giyiyorum ama yarın antrenmanım var daha hızlı bir çözüm var mı sizin bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Sıcak suya sokabilirsiniz fakat hiç denemedim.
ugamanyak dedi: Hocam şu an ayağımda açılsın diye giyiyorum ama yarın antrenmanım var daha hızlı bir çözüm var mı sizin bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Sıcak suya sokabilirsiniz fakat hiç denemedim.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 13 Temmuz 2024 #5 sıcak su deneyebilirsiniz. Kramponu hitin ve ayağınızı sıcak suya sokun.
ugamanyak Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 245 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #6 683203 dedi: sıcak suya sokabilirsiniz fakat hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları soğuk su demiş ama eminkisiniz sıcak su oldugundan.(tamamdır baktım sıcak suymuş)
683203 dedi: sıcak suya sokabilirsiniz fakat hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları soğuk su demiş ama eminkisiniz sıcak su oldugundan.(tamamdır baktım sıcak suymuş)
6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 13 Temmuz 2024 #7 ugamanyak dedi: Hocam bazıları soğuk su demiş ama eminkisiniz sıcak su oldugundan. Genişletmek için tıkla... Yazmadan önce araştırdım sıcak su diyorlardı ama sizde araştırabilirsiniz.
ugamanyak dedi: Hocam bazıları soğuk su demiş ama eminkisiniz sıcak su oldugundan. Genişletmek için tıkla... Yazmadan önce araştırdım sıcak su diyorlardı ama sizde araştırabilirsiniz.
Yigit24423 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #8 ugamanyak dedi: Hocam bazıları soğuk su demiş ama eminkisiniz sıcak su oldugundan.(tamamdır baktım sıcak suymuş) Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı benimde kramponumun ucu çok sıkıyor hatta tırnağım çıktı bundan dolayı
ugamanyak dedi: Hocam bazıları soğuk su demiş ama eminkisiniz sıcak su oldugundan.(tamamdır baktım sıcak suymuş) Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı benimde kramponumun ucu çok sıkıyor hatta tırnağım çıktı bundan dolayı
ugamanyak Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 245 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #9 Yigit24423 dedi: İşe yaradı mı benim de kramponumun ucu çok sıkıyor hatta tırnağım çıktı bundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Hocam değişim yaptım 1 numara büyük ile cuk oturdu ayağıma hiç su falan işine girmeyin iade ya da değişim kabul etmezler.
Yigit24423 dedi: İşe yaradı mı benim de kramponumun ucu çok sıkıyor hatta tırnağım çıktı bundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Hocam değişim yaptım 1 numara büyük ile cuk oturdu ayağıma hiç su falan işine girmeyin iade ya da değişim kabul etmezler.