Krav maga öğrenilir mi?

Skyming5345

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 17 yaşındayım, 176 cm boyunda ve 60 kiloyum. Hem öz güven kazanmak hem de kendimi savunabilmek için krav maga kursuna yazılmayı düşünüyorum. Sizce krav maga öğrenilmeli mi, yoksa farklı bir öneriniz var mı? Ayrıca İstanbul içinde bildiğiniz ve önerebileceğiniz krav maga kursu varsa tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce krav maga öğrenilmeli mi, yoksa farklı bir öneriniz var mı?
krav magadansa mma muay thai jiu jitsu kick box tarzı branşlar sizin amacınıza daha uygun olacaktır. Türkiyede verilen krav maga eğitimleri ''yukarıdan sopa geldi tek elimle blockladım sonrasında kolunu kırdım''dan öteye gidemediği için pek bir anlamı yok.
İstanbulun neresinde oturuyorsunuz çeşitli branşlar için tavsiye de bulunabilirim.

krav magadansa mma muay thai jiu jitsu kick box tarzı branşlar sizin amacınıza daha uygun olacaktır. Türkiyede verilen krav maga eğitimleri ''yukarıdan sopa geldi tek elimle blockladım sonrasında kolunu kırdım''dan öteye gidemediği için pek bir anlamı yok.
İstanbulun neresinde oturuyorsunuz çeşitli branşlar için tavsiye de bulunabilirim.
İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa tarafında oturuyorum. Bahsettiğiniz kurslar için önerebileceğiniz yerler varsa oralarada gidebilirim. muay thai tercihimdir.

İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa tarafında oturuyorum. Bahsettiğiniz kurslar için önerebileceğiniz yerler varsa oralarada gidebilirim. muay thai tercihimdir.
Hocam jiu jitsu olsaydı çok daha spesifik önerilerde bulunabilirdim ama muay thai hakkında bulunduğunuz konumda çok bir bilgim yok. Küçükçekmecede oturuyorum.
Haritalar üzerinden evinizin yakında olan kulüplerin hocalarını inceleyin, aktif olarak eğitim alacağınız branşta dövüşebiliyor mu, başarısı var mı, kulüpte yetişen öğrenciler başarı elde edebilmiş mi gibi şeylere dikkat ederek kulübünüzü seçin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı