Kreatin alınır mı?

Cyned

Hectopat
Daha fazla  
Gencler 3-4 hafta oldu spora başlayalı bir arkadaşım kreatin önerdi ve bayağı faydası varmış. Ben de almayı planlıyorum birkaç sorum var.

1: Şu an alınır mı?
2: Nasıl kullanmalıyım bazıları her gün iç bazıları yükleme yap ara ver diyor.
3: Hangi marka önerirsiniz arkadaş Proteinocean önerdi.

1: Evet alınır.
2: Her gün 5 gram iç.
3: Şu anda karpuz aromalısı lansman indiriminde. "Hikmet10" kodu ile 270TL'ye alabilirsin.

Proteinocean, bigjoy gibi markalar güzel markalardır. Kullanmak isterseniz ve bütçeniz elverişli ise kullanabilirsiniz. Yükleme dönemi hiç yapmadım. 3 hafta kadar 2 ölçek (5gr) kullanıp 2 hafta kadar da ara veriyorum. Herhangi bir eksi yanını görmedim.

1 - Bana kalırsa şuan erken 3-4 hafta çok az bir süre.
2 - Ara vermeye ve yukleme yapmaya gerek yok hergun 5 gram.
3 - Marka çok farketmez bilindik markalardan birini alabilirsin eğer alıcaksan.

Aromalı creatine alınmaz.

Detayına inmek gerekirse aromalı kreatinlerde %80 kadar aroma var ise %20 kadar kreatin koyuluyor. Saf kreatin çok daha iyi.

Konudan bağımsız kreatin zararlı bir yanı var mı?

Eğer olması gerekenden fazla bir tüketim yaparsanız dehidrasyon, kas krampları gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz, ishal ve diğer hastalıklarda eşlik edebilir.

Niye alınmaz? Şu algıdan çıkın. Yok aromalı kreatin kullanılmaz, yok eldiven kullanan gaydir falan. Fiyatı uygun ve kreatin oranı gayet iyi.
Aroma gerekmeyen ağza bile direk konulup içenilebilen saf bir maddenin neden saflığını bozarak aromalı alsın Creatinin tadı önemli mi?

Eşcinsellik ile alakası yok direk Creatinin aromalısı alınmaz boş yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…